2020 - NorRam (Derby County)

Nok en gang hadde juryen nok å velge i når det gjaldt hvem som gir ut det beste medlemsbladet for sesongen. Det er mange klubber, både store og små som legger mye ressurser i dette. Medlemmene elsker og få medlemsbladet i postkassa, selv om det er nok av nytt på sosiale medier om alle klubber.

Store eller små klubber. Engasjementet er stort og denne sesongen falt valget på Derby sitt blad som årets medlemsblad i SBF familien. Klubben med 414 betalende medlemmer gir ut et blad som har vunnet før, og som denne sesongen tross Coronaen (som har ødelagt mye) har levert noe av det bedre som er gitt ut noen gang over en hel sesong.

For det første er det gitt ut over 500 sider totalt denne sesongen, og minimum 120 sider pr nummer fullspekket med historie, betraktninger og flotte bilder i bladet. Det er A4 format i farger og med en glimrende layout og i farger har bladet blitt perfekt, og særlig for en Derby supporter som i skrivende stund ikke har veldig stor suksess på banen selv med «gamlefar» Wayne Rooney i den hvite Derby overdelen. Statistikker og tabeller er også en ting som reiser bladet opp til hva det er. Det er også mye positiv selvkritikk av egen klubb og reisebrev som viser hvor bra miljø det er for Derby supporterne i Norge. Unge spillere fra akademiet blir også viet mye plass, og hvert nummer har fyldig «memory» om da laget vant ligaen i 1972 og 1975. Clough og Taylor blir også minnet i hver eneste utgave.

Hvordan kan bladet bli så bra og ha så mye kvalitets stoff? Jo det er takket være redaktøren Ketil Jakobsen og den dynamiske Inge Haagensen som skriver det meste av bladet. I tillegg har bladet noen fine faste spalter som hever det enda mer.

Sven Ole Høvring som er Supporterklubbens formann er veldig takknemlig for prisen. Han forteller at det legges veldig mye arbeid i å få til et flott medlemsblad, og mener det redaksjonen som fortjener skryt for dette.

Konklusjonen er at prisen for Årets Medlemsblad er fullt fortjent. Det skal gis stor honnør til redaksjonen samt Supporterklubben som bruker mye tid og penger for å lage et topp kvalitets blad. Selv en ikke- Derby supporter vil like bladet med all den variasjonen og det flotte arbeidet som er gjort med lay out.

Juryen gratulerer til Derby, og håper suksessen også kommer på banen framover.

Juryen hadde også andre gode kandidater som ikke nådde helt opp denne sesongen, og det var Stoke og Liverpool som var de nærmeste.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.