2019 - SuperHoops (Queens Park Rangers)

Som så mange ganger før gjennom flere tiår er det vanskelig å kåre årets medlemsblad da mange gjør en fantastisk jobb, og bruker massevis av tid til dette. Det er noe eget med medlemsblader. Får du det i posten er du liksom mer identifisert med din egen klubb og er en del av den, uansett om du ikke leser alt. For mange er det fortsatt ett høydepunkt når det detter ut av postkassen og man kan lese om sin egen klubb både fra innsiden og utsiden.

Også dette året hadde juryen en meget vanskelig oppgave, men så vi på helheten og alle kriteriene, så kom juryen frem til London klubben QPR sitt medlemsblad. Bladet The Superhoops har over en årrekke levert varene, og nå får denne gjengen prisen som best i klassen.

Er dette sant, eller en spøk? var ordene vi fikk til svar da QPR Norways sin formann Kåre Svang ble konfrontert med meldingen om prisen. Ja i aller høyeste grad var dette sant. Deres flotte medlemsblad har alt en supporter kan ønske seg. Klubben er ikke så veldig stor i norsk målestokk, og ressursene er ikke så veldig mange, men kvaliteten på A5 utgaven på ca 100 sider, og som kommer ut fire ganger pr sesong, er glimrende.

Bladet har de vanlige opplysningene som supporterne trenger pluss masse annet godt stoff. Det er liksom som om du vandrer rundt Shepherds Bush området når du lever deg inn i denne «blekka». Her er informasjon om spillere, restauranter, samfunnet rundt og puber. Det er også fyldige reportasjer fra døren innenfor og presentasjon av ex- players og treff rundt dette.

Redaktør Hellevik og hans stab gjør en fremragende jobb og det håper vi de fortsetter med i mange sesonger. Dag Håkon Hellevik har bred erfaring da han har vært journalist, men også hans stab gjør en fremragende jobb. Hva er din reaksjon til prisen?

Det er fantastisk og bli satt så pris på. Vi jobber mye og prøver alltid å få ferdig ett flott produkt til våre medlemmer. Får veldig mange positiv tilbakemeldinger også, og dette er jo en ekstra fjær i hatten for oss. Jeg bruker flere medarbeidere og alle bidrar flott på sin måte avslutter Hellevik, som også påpeker han er meget stolt og henrykt.

Kåre Svang som er leder i QPR Norway takker juryen så mye, men takker også sine supportere som gjør veldig mye for att bladet skal bli best mulig. Jeg er stolt og glad og dette inspirerer oss alle avslutter en meget blid og fornøyd leder om årets pris.

Årets Jury: Ray Tørnkvist og Harald Unhjem.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.