2021 - The Peacock News (Leeds United)

Det har vært en merkelig sesong for alle supporterklubbene denne sesongen da kun fotball på tv kunne bivånes. Dertil kom da også utfordringen med å lage medlemsblader. Ingen reisebrev, og mimring fra tidligere og historie ble en del av innholdet hos klubbene denne sesongen. Alle klubbene har gjort en utmerket jobb, men noen har utmerket seg denne sesongen. Valget falt til slutt på The Peacock News, som leverer nok en gang på høyt nivå til sine 7601 medlemmer.

Redaktør Anders Milde har gjennom syv sesonger levert et veldig godt produkt på ca 100 sider pr utgivelse og TPN har også tidligere i denne perioden vunnet prisen. Det ble på starten av sesongen bestemt at formatet ville bli A4 istedenfor A5, og med fire nummer i nytt format, har dette hevet bladets kvalitet også på innhold og layout. LUSCOS har vokst veldig denne sesongen og da følte redaktøren bladet også kunne følge etter med en «new look» til medlemmene.

Bladets innhold viser at kontakten med Leeds i England er veldig god. Det er i tillegg til fast stoff fra faste medarbeidere gjennom mange sesonger, veldig bra innhold som omhandler det en trenger å vite om klubben med overganger, økonomi, framtidsutsikter. Bildene og trykk i super kvalitet, og bladet er i hvitt med gule og blå nyanser som er klubbens farger. En ny webshop er også blitt en stor suksess. Bladet sender også med ekstra ting som øl briketter, iskrape, osv. og sesongens siste nummer hadde klubbens nye klubbsang på CD til alle medlemmer. Mange klubber har som sagt veldig bra blader, men denne sesongen kom vi ikke utenom Leeds Uniteds supporternes TPN.

Det kan også nevnes at supporterklubben i 2020 var 40 år, og en egen jubileumsbok ble laget. Boka gikk til alle medlemmer og samarbeidspartner, og var av meget høy kvalitet med sine 256 sider i softback. Her var alt presentert gjennom 40 års drift. Klubbens president Peter Lorimer gikk bort i vinter og her ga LUSCOS ut et minneblad fra hans karriere, og medlemmer fikk skrive om møte med han både på hans pub Commercial eller i annen form, både i miniutgaven om Lorimer og for jubileumsboka har supporterklubbens styrets Kjell Bjørn Vinje vært gjesteredaktør med stort hell. Kan også nevnes at supporterklubben har økt medlemstallet med over 200 på en sesong og supporter salget på nett er nesten 350 000 kroner i samme tidsrom. Bladets kvalitet og struktur på alle områder gjør de til en verdig vinner som årets beste supporter magasin for sesongen 2020/21. gratulerer.

Andreas Milde som er sønn av avdøde musikkjournalist Tor Milde har gjort en fremragende jobb med TPN siden han startet i 2013/14 sesongen. Andreas kan fortelle at han er veldig stolt av prisen og at den henger høyt. Alle som lager medlemsblader bruker mye tid, og det gjør Andreas også men syntes det er veldig moro og få til et flott produkt som kan sendes til medlemmene seks ganger pr sesong. En verdig vinner er kåret med også stor honnør til Manchester Uniteds, Manchester Citys, Stoke og Derby sine medlemsblad.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.