Supportercupen 2024

Supportercupen 2024 går av stabelen lørdag 8. juni på Hundsund Kunstgress på Snarøya. Første kamp spilles kl 09:00, og finalen spilles kl 16:30.

Transport og parkering: Ta 31-bussen mot Snarøya, og gå av på Langoddveien. Hvis du kjører bil, er det mulig og parkere enten utenfor Snarøya SK sitt klubbhus eller i parkeringskjelleren under Hundsund Bad. Utenfor klubbhuset er det EasyParks satser som gjelder (to timer gratis), mens det er gratis å stå under Hundsund Bad. Det er også mulig å parkere langs Langoddveien (gratis), i skolegården til Snarøya Skole (gratis) eller på Fornebu S (gratis i fire timer).

Mat og drikke: Det blir kiosksalg med mulighet for å kjøpe både mineralvann, pølser, hamburgere og baguetter. Betaling med Vipps. 

Førstehjelp: På grunn av økte kostnader har SBF i år valgt å ikke leie inn Røde Kors. De er imidlertid tilgjengelige og kommer i løpet av få minutter dersom behovet skulle melde seg. Derfor oppfordrer vi alle lag til å ta med seg eget førstehjelpsutstyr (isposer, plaster, sportstape, plaster etc.).

Andre spørsmål rundt cupen kan sendes This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.