2018 - True Blue (Manchester City)

Juryen hadde et vanskelig valg fordi svært mange av de medlemsbladene som ble gjennomgått har et meget høyt nivå.

Juryen falt til slutt ned på Manchester Citys TRUE BLUE.

Det er ikke bare på banen klubben har suksess. Bak tastaturet og oppsett har redaktør Per Arne Rennestraum virkelig løftet deres medlemsblad. Redaktør Rennestraum og hans stab har levert et magasin med lesestoff og informasjon fra Manchester City og supporterklubben på et høyt nivå. Bladet skrives på en måte som gjør at leserne føler seg inne i klubben, og det mangler heller ikke på inside-artikler. Layout, bilder og trykk har høy kvalitet, og magasinet som er på over 100 sider kommer ut fem ganger per. sesong.

Eksempler på «hel ved» er fokus på klubben framover og pengebruk, samt tilbakeblikk på tidligere spillere og hendelser. Alt er av høy kvalitet. Det kanskje bladet scorer mest på er kombinasjonen av fanzine og et seriøst magasin. Her treffer de alle nivåer. Klubben tilbyr også billetter og informerer godt om reiser til klubben sin. Bladet som ble startet i 1977 har aldri før vunnet. Gratulerer! En stor honnør til Liverpools The Kopite og Crystal Palace sitt magasin Ørneblikket. De var de nærmeste utfordrerne.

Hva sier redaktør Per Arne Rennestraum om prisen?
Dette var utrolig overraskende og morsomt å høre. Rett og slett rørende. Vi jobber på dugnad for å få gitt ut bladet, og dette er også en stor honnør til alle medarbeiderne våre. Det er mange som står på for å få til dette.

Styret i Manchester City er også glade for at vi kan få til dette på papir, fordi det er det våre 2500 medlemmer vil ha. Jeg bukker, takker og hilser.
Dette var fantastisk for oss.

Årets jury: Ray Tørnkvist og Harald Unhjem.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.