2017 - The Peacock News (Leeds United)

The Peacock News er vinneren i kåringen av årets medlemsblad 2016/17. Det var denne sesongen mange gode kandidater som kjempet om tittelen, men det ble LUSCOS sitt magasin for Leeds-fansen som gikk av med seieren.

Redaktør Andreas Milde har levert et magasin seks ganger denne sesongen og har alt det en supporter av Leeds kan ønske seg. Det ser ut til å ha vært et riktig valg å tviholde på A5-formatet for Leeds-fansen. Bladet som er på ca. 90-sider i hver utgave består av mange gode artikler. Fokuset er på Leeds bak kulissene og leserne får her meget bra informasjon. Ellers er det faste gode artikler og billedkvaliteten er meget bra sammen med en moderne layout, som er gjennomført i klubbens farger hvit, gul og blå. Eksempel på artikler er tilbakeblikk på tidligere spillere, nyheter om byen Leeds og faste spalter om klubbens situasjon og utvikling. Servicen Leeds supporterklubb gir sine medlemmer gjennom bladet er veldig bra. Det tilbys en god fast hotellavtale og denne sesongen ble det skaffet bortebilletter til totalt fire bortekamper.

Nytt av sesongen er egen Leeds-kolleksjon der utvalget er stort, og valgene er mange i de fleste prisklasser. Bladet er 37 år og nærmer seg 200 utgaver. The Peacock News er en verdig vinner denne sesongen og det er bare å gratulere.

Hva sier redaktør Andreas Milde om prisen?

Jeg føler stolthet og glede. Det er en stor ære og få denne prisen, og den betyr veldig mye. Føler at dette ikke bare er en takk til meg, men til alle våre skribenter som leverer stoff. Alle bidrar.

En annen ting er at vi i LUSCOS har veldig god kontakt med klubben. Da blir alt lettere. Syntes også vi har et fint format som vi har vokst på. Kan vel si det sånn at det vi ikke har fått til på banen de siste 14 årene, det har vi tatt igjen på medlemsbladet. Tusen takk, som sagt en stor ære.

Ellers vil juryen gi stor honnør til NorRam (Derby), Manchester Citys Scandinavian True Blue som var de nærmeste konkurrentene. The Gunners Post (Arsenal), Ørneblikket (Crystal Palace) og QPR sitt magasin Superhoops var også gode kandidater.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.