2016 Tottenhamsupporteren (Tottenham Hotspur)

Tottenhamsupporteren er en verdig vinner av Årets Medlemsblad. Magasinet har i flere år vært helt i toppsiktet. Det er flere årsaker til deres suksess. Vi ønsker å nevne de viktigste.

Redaktør Kev Robin Kristoffersen gjør en meget bra jobb. Vi ser en helhetlig plan over deres utgivelser. Magasinet kommer ut i A4 format, har kreativ layout og med kvalitetsbilder.

Magasinet har vært på 80 sider og gitt ut i seks utgaver. Her er alt en supporter kan ønske seg av opplysninger om sin klubb. Presentasjoner, aktuelle temaer og sider for barn gjør magasinet til en fryd og lese. Særlig mangfoldet av skribenter gir magasinet en god blanding av varierte artikler. De har også med statistikker helt ned til U16 laget. Deres informasjon om billettkjøp er presentert på en god måte og de markedsfører sine sosiale medier på en delikat måte.

Kjente sportsprofiler hentes inn som gjesteskribenter. Det hever nivået utover det normale. Nyheter og aktuelle hendelser kommer raskt på plass i hvert nummer.

SBF gratulerer supporterklubben med Tottenhamsupporteren og fortjent honnør til alle bidragsytere!

Nor Ram (Derby County) og The Gunners Post (Arsenal) har medlemsblader vi ønsker å trekke fram. De leverer kvalitet og var nærmest årets vinner. TPN (Leeds United) og Scandinavian True Blue (Manchester City) må også nevnes som knallgode medlemsblader.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.