2015 NorRam (Derby County)

Det ble meget «close race» da juryen skulle velge årets medlemsblad for sesongen 2014/15. Selv om det er en trend at flere og flere supporterklubber kun satser på internett, blir det fortsatt gitt ut mange medlemsblader av høy kvalitet. Juryen har som vanlig lagt vekt på innhold, antall utgivelser, sideantall, bruk av bilder og layout. For sesongen 2014/15 har SBF valgt å ikke dele ut honnørprisen, fordi det først og fremst er de mindre supporterklubbene som har valgt å gå over til kun drift på internett.

Juryen har kommet frem til at NorRam fra Derby Countys supporterklubb er årets medlemsblad. Som nevnt var det jevnt i toppen, og Tottenham Supporteren var det medlemsbladet som kom nærmest. NorRam er et meget helhetlig produkt som kommer ut i fire utgaver pr sesong. Formatet er A4 og sidetallet er over 80 i hver utgave. Supporterklubben til Derby County har i mange år brukt mye ressurser på sitt medlemsblad og det har gitt resultater. NorRam har i flere sesonger vært vurdert helt i toppen, men i 2014/15 redaktør Ketil Jakobsen løftet bladet ytterligere et par hakk.

Det er svært mye godt lesestoff i NorRam. De fleste av artiklene er signert av Inge Haagensen, og det gir bladet et supportervennlig og personlig preg. Innholdet i medlemsbladet er meget variert – og det er flott kombinasjon av nyheter og artikler fra «gamle dager». Haagensen er flink til å finne stoff som ikke er så kjent blant medlemmene fra før og han bruker bevist mye interessant statistikk til å underbygge resonnementer i sine artikler. De ca. 350 medlemmene i Derby Countys supporterklubb har virkelig grunn til å være stolt av medlemsbladet sitt! Bruken av bilder og farger NorRam er meget bra, layouten er innbydende og alt i alt er dette det mest gjennomførte medlemsbladet i 2014/15. Det er tredje gang at NorRam stikker av med prisen som årets medlemsblad – forrige gang var for sesongen 2007/08.

I tillegg til Tottenham Suppporteren vil juryen også fremheve medlemsbladene til Stoke City (Potters News), QPR (Superhoops) og United Supporteren (Manchester United).

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.