2012 - Tottenhamsupporteren (Tottenham Hotspur)

«Tottenhamsupporteren» er sesongen 2011/12s beste medlemsblad. I sterk konkurranse med andre gode kandidater; stakk medlemsbladet til Tottenhams Venner av med prisen «Årets medlemsblad 2011/12». Siden 1990/91 har SBF premiert det beste supporterbladet, og for 2011/12 var ikke juryen i tvil om hvilket blad som var best.

Redaktør Kev Robin Kristoffersen og andre hans stab har laget et blad som gir medlemmene av Tottenhams Venner det meste. Innholdet er meget bra, og det viser stor kontakt med klubben i England. Mange eksklusive intervjuer viser dette. Bladet er i A4 format og stort sett på mellom 60 og 70 sider. Flott layout samt fine bilder gjør bladet meget ryddig. Fargene blått og hvitt er gjennomgangstonen og reportasjene har et fint snitt og meget bra layout.

Medlemmene har egne sider, og klubben er meget flink til å informere både om billettsalg, lokale samlinger både i London og Norge, samt kjøp av klubbens egne supporter artikler. Supporterklubbens president (og tidligere kaptein) Gary Mabbutt har sin egen spalte i bladet, og det er også egne sider for aller yngste. Det er også viet plass til historikk i medlemsbladet samt en resultat -og statikkbørs. Med fem utgaver pr sesong får de over 3000 norske medlemmene veldig mye valuta for medlemskapet. Dette er rett og slett en vinner på alle områder.

Det kan nevnes at det er flere andre klubber som også skal fremheves for dyktig håndverk denne sesongen. Supporterklubbene til Manchester City, Manchester United, Derby County og Leeds United lager alle meget gode medlemsblader.

Juryen har bestått av Bent Uvaag Johansen og Ray Tørnkvist fra SBFs styre.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.