2013 United Supporteren (Manchester United)

Etter nok en sesong med mange veldig gode medlemsblader, ble det United-Supporteren som trakk det lengste strået i kampen om Årets Medlemsblad 2012/13. Det er 23. sesong på rad at SBF kårer «årets medlemsblad», og United Supporteren vinner for syvende gang.

Redaktør Lars Morten Olsen har virkelig klart å presentere et flott blad til sine medlemmer. Her har vi et medlemsblad som har alt! Utfordringen for redaksjonen i en så profilert og kommersiell klubb er å finne noe ekstra å skrive om. Dagspressen har jo opptil flere sider hver dag om klubben. Her er virkelig eksamen bestått med glans. Det er gått i dybden og både artiklene og kvaliteten er ypperlig.

Bladet utkommer åtte ganger pr. sesong. Det er i A4 format, ca 84 sider i hver utgave og bruk av farger og glanset trykk som virkelig appellerer. Artiklene er mange og gode, og temaer som supporterne er opptatt av blir tatt opp og skrevet om på riktig måte. Det mangler verken på kritikk eller ros av egen klubb, der særlig eierskapet blir omtalt hyppig. Historier om gamle stjerner, referater fra tidlige storoppgjør og kjente gjesteskribenter er bladets standard. Det er også hyppige vedlegg til medlemmene med tilbud fra samarbeidspartnere. Egne barnesider er det funnet plass til samt presentasjon av beste United-rom, som en veldig fin ting å presentere.

Vi gratulerer Manchester Uniteds supporterklubb med en fullt fortjent tittel. Juryen kan også nevne at medlemsblader som NorRam (Derby County), Tottenham-supporteren og Uncle Jack (Blackburn Rovers) og The Peacock News (Leeds United) alle var kandidater som ble vurdert i toppen.

Årets jury besto av Ray Tørnkvist og Balal Bhatti fra SBFs styre.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.