Leif-Konrad Borsheim Årets Supporter

Årets supporter 2023/24: Leif Konrad Borsheim (Tottenham Hotspur)

I hard konkurranse med flere andre meget sterke kandidater, har Supporterunionen for britisk fotball i år valgt å innstille Leif Konrad Borsheim til «Årets supporter».

Leif Konrad (52) fra Sokndal i Rogaland og med bostedsadresse i Oslo, har siden slutten av 80-tallet har han vært en av de aller viktigste bidragsyterne i Tottenhams norske supporterklubb, Tottenhams Venner. Han har hatt flere roller i supporterklubben, først som styremedlem og redaktør for medlemsbladet fra 1994 til 2002. Deretter var han leder de neste fire årene frem til 2006, og etter en liten pause tok han igjen fatt på sitt nåværende styreverv som nestleder i 2013. Han hjelper til med anskaffelse av kampbilletter, og han gjør alltid en stor innsats for alle som henvender seg, selv på kamper hvor det ikke lar seg gjøre å oppdrive tilstrekkelig med billetter.

Stig-Ottar Engeskaug i Tottenhams Venner beskriver ham slik: "Leif er en person som står på og som ikke er redd for å stille opp foran kamera når det kreves. Han er en kjent skikkelse i Tottenhams julekalender og påskenøtter. Han har også vært med å organisere mange fellesturer og julebord, og han har i mange år vært en pådriver under supportercupen. I tillegg til dette, har han levert utallige artikler til medlemsbladet, og han er svært aktiv i supporterklubbens egen podkast, både som programleder og deltaker. Han har dermed deltatt aktivt i supporterarbeidet og vært en viktig mann for Tottenhams Venner gjennom alle de fem tiårene supporterklubben har eksistert. Kort oppsummert er han en meget vennlig og hyggelig mann som er lett å komme i kontakt med. Han møter alle med respekt og ser dem som trenger litt ekstra oppmerksomhet, både når han er og ser kamp live i London, på Bohemen i Oslo eller på treff i Stavanger."

Ildsjelen Leif fortjener all oppmerksomhet han kan få, og alle norske Tottenham-supportere er ekstremt heldige som har ham med på laget til å drive supporterklubben videre på en best mulig måte.

SBF gratulerer Leif Konrad som årets supporter!

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.