Hvem blir årets supporter?

SISTE: Vinnerens annonseres først på lørdag, under Viaplays FA-cupfinalesending.

Supporterunionen for britisk fotball skal tradisjonen tro kåre «Årets Supporter», og nok en gang er det mange utsøkte kandidater å velge mellom. Blant de innsendte nominasjonene har vi i år pukket ut følgende tre kandidater:

Leif Konrad Borsheim (Tottenham Hotspur)

Leif Konrad Borsheim (52) fra Sokndal i Rogaland har vært en viktig bidragsyter i Tottenhams Venner siden slutten av 80-tallet, som styremedlem, redaktør i supporterbladet, leder og nestleder. Han hjelper til med blant annet kampbilletter, fellesturer for norske Tottenham-supportere, supportercupen, julekalender og påskenøtter, pluss at han er med og driver en podkast i regi av supporterklubben.

Tom Morken (Ipswich Town)

Tom Morken (56) fra Bergen er både ihuga Brann- og Ipswich-supporter. Groundhopping er hans store lidenskap, og han ser gjerne flere fotballkamper live samme dag. Totalt har Tom besøkt 307 baner, de fleste av dem i England, men også mange i Norge, Skottland, Wales, Nederland, Tyskland og Nord-Irland.

Jan Runar Eliassen (Liverpool)

Jan Runar Eliassen (50) fra Drammen ble diagnostisert med Alzheimer bare 44 år gammel, og er blitt kjent gjennom TV-serien «Demenskoret» hvor ham frontet sitt engasjement som Liverpool-supporter på en måte som har rørt mange. Sammen med familien har han bidratt sterkt til åpenhet om sykdommen, og han har vist seg som en flott representant for alle fotballsupportere i Norge. Før han ble syk, stilte Jan Runar opp for supporterklubben i flere sammenhenger, blant annet som reiseleder.

 

Hvem som til slutt stikker av med seieren får dere vite i Viaplays siste Premier League-sending søndag 19. mai. 

 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.