Ipswich vant supportercupen

Endelig - etter tre års ventetid - var Supportercupen tilbake, og som i 2019 var det Ipswich Town som til slutt stakk av med det gjeve trofeet. I årets utgave, som var tilbake på Hundsund kunstgress på Snarøya, var det totalt 27 lag som deltok i strålende solskinn. Mye var ved det samme, som f.eks. Øyvind og Arnfinn i speakerbua og Geir Andersen som sjef for dommerstanden, i tillegg til styret i SBF som har jobbet lenge for å få i stand årets arrangement. Noe av det aller beste med Supportercupen er det sosiale og den gode stemningen blant supporterne av de ulike klubbene, og det er også en gyllen mulighet for alle å skinne litt ekstra, og kanskje spesielt for de klubbene som vanligvis ikke er så ofte i medienes søkelys. Etter en lang dag med mange kamper i varmen, var det til slutt Wimbledon - Ipswich og Arsenal - Bolton som møttes i de to semifinalene. Begge kampene endte uavgjort, og det var Ipswich og Arsenal som vant straffesparkkonkurransene og som dermed gikk til finalen. I finalen ble 2019-vinner Ipswich et nummer for store for The Gunners, og vant til slutt med overbevisende 4-2 etter scoringer av Andreas Mulelid Kvam (2), Sigurd Støbakk og Hogne Almås. Man of the match, kåret av SBFs utsendte, ble imidlertid Truls Brændvang. I bronsefinalen, der to slitne lag ble enige om å gå rett på straffer, trakk Bolton det lengste strået og fikk tredjeplassen med 6-5. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Supporter.no med stand på Supportercupen

I samarbeid med Supporter.no tilbyr Supporterunionen gratis supporterbutikk til alle sine medlemmer. Her kan dere tilby deres medlemmer supportereffekter i egne farger med supporterklubbens logo på.
 
 
 
I tillegg kommer Supporter.no på Supportercupen og stiller med konkurranse fra kl 12-15 hvor ditt lag kan vinne supporterklær til en verdi av 10 000 kroner!
 
Konkurranse under Supportercupen
VINN SUPPORTERKLÆR MED KLUBBENS EGEN LOGO TIL EN VERDI AV 10 000 KRONER!
Velg 5 spillere fra laget ditt, som alle tar 3 skudd hver på tverrligger.
Laget med flest treff vinner konkurransen!
Vi vil ta tiden på laget - så laget med raskest gjennomføring vil vinne dersom flere har samme antall treff!
 
 
 

Info om Supportercupen

INFO OM SUPPORTERCUPEN 2022

Lørdag 4/6-2022 kl 09:00-18:00

Hundsund Kunstgress

Adresse: Snarøya Sportsklubb, Snarøyveien 83, 1367 Snarøyveien

Kollektivtransport: Ta 31-bussen til Langoddveien. Bussen går fire ganger i timen.

Parkering: Dersom du kjører bil, er det gratis parkering i parkeringshuset under svømmehallen som er tilknyttet Hundsund Grendesenter. Det er også noen plasser utenfor klubbhuset, men her må man betale dersom man står i over to timer.

Loddsalg: SBF holder loddsalg med mulighet til å vinne flotte fotballpremier.

Kiosksalg: Det blir salg av mineralvann, pølser og hamburgere.

OBS! Ingen alkohol er tillatt under arrangementet!

Kveldsarrangement: Tradisjonen tro møtes vi på The Scotsman i Karl Johans gate fra kl 20 i andre etasje. Her får alle deltagere 15% avslag på drikke mellom kl 20 og 22.

Spilleplan

Reglement

 

Vel møtt!

Hilsen Styret

Anders Gustav Holt ble årets supporter

Under TV2s aller siste Premier League-sending på søndag ble vinneren av prisen for årets supporter offentliggjort, og til slutt var det Leeds United-supporteren Anders Gustav Revetal fra Revetal i Tønsberg som trakk det lengste strået i hard kamp med Ole Bernt Krogstad fra Ipswich og Bjørnar Valen fra Tottenham.

Juryens begrunnelse: Valget av årets supporter falt i år på en skikkelig ildsjel i Leeds-miljøet i Tønsberg, nemlig Anders Gustav Holt. Han har gjennom flere år vært en av bærebjelkene i Tønsberg Whites, og gjennom pandemien har han nok en gang stilt opp for Leeds-fansen med sitt brennende engasjement. Vi er ikke i tvil om at dette er et riktig valg og at Anders Gustav fortjener denne prisen. Vi gratulerer!

Slik blir han beskrevet av Anders Palm, leder av Leeds Uniteds norske supporterklubb:

«Vi er ikke i tvil om at han oppfyller kriteriene. Hva Anders Gustav har gjort for oss Leeds fans er nærmest noe vi ikke kan beskrive med få ord på et stykke papir, men må nesten oppleves. Han arrangerer Leeds-treff på restauranten sin på Revetal og fikk Leeds-laget til Norge for å spille privatkamper i både 2011 og 2012. Leeds-entusiasten har til og med leid Elland Road (for 15.000 pund) for at norske fans kunne spille en privatkamp mot ex-Leeds spillere og andre kjente. Og dette midt i sesongen! Ingen har klart dette før.

Anders Gustav har også i alle år sponset Leeds-julebordet i Tønsberg med premier. Rett og slett en mann som må oppleves. Han elsker Leeds United, supporterne og alt rundt.

Mye av dette er ting Anders Gustav har holdt på med i mange år. Både 40- og 50-årsdagene ble feiret i Leeds sammen med andre supportere fra Norge, fortrinnsvis Tønsberg-gutter. 50 års-feiringen ble kronet med kamp på Elland Road, hvor han like godt leide stadion for en hel dag. Anders Gustav spanderte også gratis tur på deltagere som ikke hadde økonomi til å være med. – Alle skal med, er mottoet hans. Etter turen fikk samtlige deltagere opptak av kampen med stadionlyd og kommentatorer. Etter Leeds-turer har Anders Gustav også laget drøssevis av plakater som han har delt ut gratis til turdeltagere. Han har også en rekke ganger sponset klubben som matchball-sponsor.

Pandemien har ikke lagt noen demper på Anders Gustav, selv om vi lenge ikke kunne reise til øyriket. Han kjøpte like godt en restaurant som han har innredet med Leeds-tapeter. Herretoalettet er dekorert med fotballkortfliser med helter fra 70-tallet fra alle mulige lag. Restauranten har vært en glede å besøke for Leeds-supportere fra hele Vestfold og resten av Østlandet. Avstand og regler er fulgt, og til hver Leeds-kamp er det gratis konkurranse med premier. Alt selvsagt om og for Leeds United. Anders Gustav har også ved flere anledninger sponset transport tur/retur Tønsberg, slik at Leeds fansen kan nyte en helaften med likesinnede med nydelig mat og godt drikke til kraftig reduserte priser. Dette har vært kjærkomment for mange ettersom Tønsberg Whites’ faste samlingsted har vært stengt under deler av pandemien.

Anders Gustav er fra Revetal, der han bor med kone og barn. Alle er selvsagt Leeds-supportere og er med og drar lasset på det som skal gjøres for å skape et skikkelig Leeds-miljø, for Leeds-supportere. Anders Gustav er også mannen bak golfdag på Re golfklubb til minne for avdøde Norman Hunter – både i 2021 og til kommende sommer. Dette er den norske utgaven av tilsvarende golf-turnering i England som fru Sue og Hunter-familien arrangerer til inntekt for kreftforskning i Leeds.

Vi synes Anders Gustav fortjener denne hederen etter mange år «på gassen» for supporterne og ikke mindre fart her hjemme under et par krevende pandemi-år. Med Anders Gustav er det full gass og tankene er alltid hos Leeds United og Leeds-gutta her hjemme».

Supporterunionen for britisk fotball gratulerer Anders Gustav med en særdeles velfortjent utmerkelse!

 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.