Hvem blir årets supporter?

Blant mange gode kandidater har SBF i år plukket ut følgende tre personer til finalerunden:

 

Einar Sand (Derby County)

Einar Sand fra Skien grunnla Derbys norske supporterklubb i 1977 og har siden gang hatt en rekke roller og funksjoner i supportermiljøet. I tillegg til styreledervervet og rollen som skribent i Derbys norske supportermagasin NorRam, har han blant vært klubbens (og SBFs) revisor, arrangør av fellesturer, ansvarlig for Tabelltipsligaen og opprettholdt kontakt med moderklubben og legender som Archie Gemmil og Roy McFarland. Under internetts spede barndom var han også blant de første skribentene på den engelske nettsiden RamZone. 

 

Tommy Pedersen (Leeds United)

Tommy Pedersen fra Lørenskog er en sentral aktør i Romerike Whites, og er en viktig bidragsyter både praktisk og sosialt i LUSCOS. Han tilbyr gode aktivteter for supporterne, både hjemme og på tur i England. Han er en sosial type som legger ned mye arbeid i sosiale aktivteter som for eksempel julebord og sommertreff for norske Leeds-supportere. For Tommy er ordet "nei" et fremmedord, og han er til stor hjelp for alle som trenger det, enten det gjelder kampbilletter, som reiseguide i England eller som arrangør av andre sosiale tilstelninger.

 

Roar Nygaard (Tottenham Hotspur)

Roar Nygaard er leder for Spurs Bergen og har tatt ansvar for at Tottenham-supporterne har et samlingssted på Fotballpuben i Bergen. Han arrangerer årlige sommerfester og er administrator i gruppa "Kjøp og salg av Tottenham-billetter" på Facebook. Han arrangerer fellesturer for Spurs Bergen og er alltid behjelpelig for dem som er på jakt etter billetter på Tottenham Hotspur Stadium. 

 

Hvem som stikker av med den gjeve prisen avsløres under Viaplays siste PL-sending for sesongen, søndag 28. mai. 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.