2001 Sverre Røbech

De seneste sesongene har nok mange Leeds supportere følt seg forbigått i forbindelse med kåringen av årets medlemsblad. «The Peacock News» er nemlig uten tvil det supporter magasinet som leverer mest stoff til sine tilhengere. Men så satser Leeds redaksjonen 500.000 kroner årlig på dette. Da skal man nesten forlange et kvalitetsprodukt..

Medlemsjuryen og styret i SBF ville i år markere at vi setter pris på den innsatsen og det engasjementet Sverre Røbeck legger ned ved å tildele han «Årets Pressepris 2001». Som redaktør av TPN har Røbech gjort en glimrende jobb, og har fulgt opp den gode tradisjonen med å lage et solid medlemsblad for alle i Leeds United Supporters Club of Scandinavia. I tillegg er også Sverre leder for Supporterklubben.

LUSCOS har klart å hente inn selveste David O'Leary som gjesteskribent i hver utgave, et lukrativ verv han deler med Eirik Bakke. I år har også LUSCOS 20 årlige historie blitt bønnhørig dokumentert med eget jubileumsnummer. Og ingen andre kan konkurrere med Leeds hva gjelder antall sider som sendes ut til medlemmene. Sider med nyttig og interessant informasjon.

Når vi ikke nominerer TPN til årets medlemsblad, er det først og fremst to årsaker til dette. For det første syns vi at medlemsbladet er lite flinke til å trykke de pålagte annonser og informasjon som Supporterunionen sender ut. For det andre føler vi det er liten fornyelse og spore i bladet. Men det må på ingen måte frata Røbech og redaksjonen æren fra og lage et fantastisk medlemsblad som blir verdsatt langt utover LUSCOS. Selv den flotteste Mercedes kan få en ripe i lakken. Men det lar seg reparere, og vi gratulerer leder og redaktør med årets pressepris.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.