2023 NorRam (Derby County)

Sesongen 2022/23 var den første normale sesongen i Storbritannia helt uten begrensninger på grunn av pandemi og smitte. Mange klubber har gitt ut glimrende medlemsblader hele tiden, og det har vært vanskelig for juryen å peke ut en vinner. Hvem er best, og hvem gir mest tilbake til medlemmene ut fra tilgjengelige ressurser?  Derby-supporternes medlemsblad i Norge har i mange år vært blant de aller beste, og er tidligere tildelt flere priser. Det er nesten som et magasin å regne, og helt på høyde med de andre store som både har mer ressurser og flere medlemmer. Derbys ligaposisjon er heller ikke hva den en gang var, men NorRam løfter bladet til seier denne sesongen og leverer eksemplarisk til sine medlemmer.

Magasinet kommer ut fire ganger pr sesong, og stort sett med 112 sider eller mer. Klubbens farger preger forsiden, og både utgaver og år er markert godt synlig på A4 utgavene i glanset papir. Informasjonen om supporterklubben er ryddig, og det er bilder i farger på de fleste sidene i bladet.

Ellers i bladet er det en fiks kombinasjon av nyheter og gammel mimring, med tabeller og oppsummeringer av sesonger.

Dette gjør at det er en slags kombinasjon av fanzine og medlemsblad. Leserne får også utfolde seg med reisebrev og ytringer. Selv om det er et blad for Derby, kritiseres egen klubb på riktig måte - også noe som gir en veldig positiv effekt.  Det er litt over 400 medlemmer i Derbys supporterklubb, og de får maks valuta når de mottar bladet i posten.

Redaktør Ketil Jacobsen skal sammen med Inge Haagensen ha full ære og mange gratulasjoner for hva de får til. Det må gå mye tid til å presentere et så bra medlemsblad.  Særlig etter at de fikk
A4-utgaver er bladet fantastisk. Hadde klubben i England vært like god som dette medlemsbladet ville de vært med i Champions League. Gratulerer til supporterklubb, redaksjon og alle medarbeidere. En fullt fortjent pris for sesongen 2022/23.

 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.