2007 The Gunners Post (Arsenal)

Medlemsorganet til Arsenal supporterklubb – The Gunners Post – ble av SBF kåret til «Årets Medlemsblad 2006/07». Juryen har bestått av Ray Tørnkvist, Frank Østerås og Bent Uvaag Johansen fra SBFs styre samt redaktør Tom Stalsberg i FireFireTo.

The Gunners Post har tilhørt de aller beste medlemsbladene i en årrekke, men 2006/07 utgaven har fått en skikkelig ansiktsløftning. Layouten er kraftig forbedret og det er tydelig at supporterklubben har fått tak profesjonell bistand på dette området. Innholdsmessig har The Gunners Post alltid vært blant de beste medlemsbladene med bortimot 100% egenprodusert stoff. Bladet har to redaktører i Bård Heggset og Magnus Buen Halvorsen, men i tillegg til disse to ildsjeler er det mange som bidrar med artikler til bladet. En meget gunstig situasjon – mange medlemsblader lider under at det er kun en eller to personer som skriver. Det som imponerte juryen mest med The Gunners Post er variasjonen i stoffet. Reservelaget, juniorlaget og damelaget får alle god dekning. I tillegg er bruk av fargebilder utbredt.

The Gunners Post utkommer i A4 format i seks utgaver pr. sesong med ca. 100 sider i hver utgave. Det virker som redaksjonen har mer enn nok av stoff å ta av – det er svært lite «fyllstoff» i bladet.

Av andre blader som juryen spesielt ønsker å fremheve er Scandinavian Bubbles (West Ham United) og NorRam (Derby County). Redaksjonene i disse bladene har begge levert meget godt håndverk gjennom flere sesonger. Sett ut ifra ressurser er begge disse bladene imponerende og gav The Gunners Post kamp til døra.

Juryen vil gjerne få påpeke at nivået på supportermagasinene i sesongen 2006/07 har vært bedre enn på mange sesonger – ja, kanskje det beste noensinne. Det er utrolig mye godt arbeid som gjøres i de ulike redaksjonene.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.