1999 Silkmen News (Macclesfield Town)

Hvis det skjer noe med Macclesfield som ikke står i Silkmen News tror vi det ikke! Dette bladet har glimrende intervjuer og en fantastisk mengde news. Selvfølgelig kunne bildene bli bedre (for mørke), og lay out gjøres bedre, men dette er tross alt en liten klubb med begrensede ressurser. Bladet kommer ut regelmessig fra en liten redaksjon og har fotballquiz, reisereporter, fra medlemmene, analyser og presentasjoner av spillere og laget, matchfacts og diary. Særlig spillepresentasjonene og intervjuene går i dybden slik at telefonlinjene til England må ha glødet lenge etter samtalene er gjort.

Også Maccs lads kvinnelige fans har bidratt til blekka med en reportasje fra Supportercupen. Klart flertall i komiteen i SBF for at dette bladet gikk til topps. Vi sier som bandet Maccs lads om medlemsbladet Silkmen News; «This is all Maccs lads want»!

Følgende plasseringer; 2. Leeds United The Peacock News», 2. Arsenal «The Gunners Post», Etter disse ble bladene til Liverpool og Manchester United nevnt.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.