1997 The Peacock News (Leeds United)

Bladet er i A-5 format. Vurderingen er gjort ut fra blad nr. 69-73. Med vanligvis 80 sider i siste nummer til Leeds fansen får ca 450 sider for medlemskapet på 150 kroner (Leeds gir ut 6 blader i sesongen, og klubben har ca 2300 medlemmer).

Redaktør Røbech og hans stab i TPN har gjort en solid jobb i en lite minnerik sesong for A-laget, hvor det er en utfordring å finne stoff til å lage et godt medlemsblad. TPN er god på juniorer, diary og reservelagskamper og stoff om dette. Ellers er det innholdsrike reportasjer fra Røbech og Tørnkvist især. Fast intervju med Tommy Knarvik som er tilbudt proffkontrakt i klubben etter en læringsperiode, er viet stor plass i bladet og samtidig medlemmenes sider. Det er ingen ting som mangler, og Supporter turer, supporter cup er også viet stor plass i bladet.

Et topp blad som også har fast spalte fra de Danske supporterne og English Corner fra lokale supportere. Et bra blad som nok kan forbedre seg på bedre bilder og layout, men gratulerer Leeds dere er verdige vinnere denne sesongen.

På plassene bak fulgte: Arsenal, Manchester City og Liverpool.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.