1995 The Gunners Post (Arsenal)

EN OPPMUNTRING FOR ARSENAL

1994/95 er neppe en sesong som blir gjenfortalt med entusiasme til den kommende slekt på Highbury. Arsenal opplevde en rekke skandaler utenfor den grønne matta, og fikk nådestøtet av en ex-Spurs spiller i europacupen. Men la oss si det med en gang, det er ikke av medlidenhet vi gir «Gunners Post» tittelen-Årets medlemsblad». Den er ærlig fortjent.

Arsenal hadde også tidligere et solid blad, men sist sesong kom den lille nivåhevingen som sendte de helt til topps i kåringen. Redaktør Thor Bjørnstad og Helge Nordli styrte skuta flott i land med en tittel. De skal ha ros for et blad som er bra gjennomsnekret med det meste en som følger Arsenal trenger. Man har ikke latt seg friste av store typer og et virvar av fonter. Bladet gir isteden øynene ro til å fordype seg i interessante og velskrevede reportasjer. Her er alt fra dybde intervjuer til historie og dagsaktuelle ting som kamper, med klare bilder i sort/hvit. Arsenal dagboken er blant de beste i sitt slag. Juniorer og reservene får flott og bred omtale (ikke skyld på Gunners Post om du ikke vet navnet på noen.), og det samme får Arsenal damene som er de beste i landet. Klubbshopen har også det meste en supporter trenger, med egen klubbgenser fra Supporterklubben.

Totalt sett er dette et veldig bra blad for klubbens 1500 medlemmer. Spranget opp til de store klubbene i rødt er ikke så stor for The Gunners Post. Keep on the good Work! Og måtte sesongen 1995/96 bringe flere gleder på banen.

Bak The Gunners Post fulgte 1. Manchester City, Aston Villa og Stockport som alle fikk honnørpriser for sesongen 1994/95.

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.