Nytt styre konstituert

SBF holdt sitt årsmøte på The Scotsman i Oslo denne helgen. Ti medlemmer fordelt på åtte klubber var representert, og det nye SBF-styret består av Ray Tørnkvist (Leeds United), Harald Unhjem (Chelsea), Anders Christensen (Liverpool), Finn Morten Steen (Derby County) og Bent Uvaag Johansen (Celtic). Christensen går av som leder, men fortsetter som styremedlem. Tørnkvist, som har vært leder ved to tidligere anledninger, gjeninntar rollen som styreleder for 2022/23. Uvaag Johansen, som også har vært med i styret tidligere, ønskes tilbake som en del av det nye styret, mens Tor Sandø og Karl Yngvar Øvensen går ut. Vi takker dem for den jobben de har gjort i SBF. Ellers er det verdt å nevne at to nye klubber har blitt valgt inn: Torquay United og Plymouth Argyle. 

Josimars VM-bibel ute nå

Utgave 5/2022 er sendt i trykken. Det er ingen normal «VM-bibel» vi utgir i år. Over 172 sider har vi portrettert, ikke 32 fotballag, men 32 mennesker som bygger Qatar. Vi forteller historiene til fremmedarbeidere fra noen av verdens fattigste land, som jobber lange dager og lever under de mest kummerlige forhold, og tjener 3000 kroner i måneden.

 

Bestill abonnement

Supporter.no på årsmøtet

SBFs samarbeidspartner Supporter.no har informert oss om at de stiller på årsmøtet lørdag 5. november for å informere medlemsklubbene om sin virksomhet. De har nå opprettet en egen supporterbutikk for alle SBFs medlemsklubber, som ligger klar til bruk for alle som ønsker å ta den i bruk. På årsmøtet vil de gjøre en demonstrasjon hvordan man kan aktivere webshopen og litt om hvordan den fungerer. Vi håper å se så mange klubber som mulig representert på årsmøtet. Vel møtt!

 
Hilsen styret
 
 

Årsmøte lørdag 5. november

SBF ønsker alle sine medlemmer hjertelig velkommen til årsmøte på The Scotsman i Oslo, lørdag 5. november.

Årsmøtepapirer vil bli sendt til klubbene senest to uker før møtet.

Mvh styret

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.