Send inn nominasjoner til årets supporter!

Supporterunionen for britisk fotball (SBF) skal igjen kåre årets supporter, og i den anledning ønsker vi at dere sender inn deres forslag til kandidater.

Denne kåringen, som SBF har arrangert hvert år siden 1989/90-sesongen, er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb. Vi ønsker at dere skriver en begrunnelse for hvorfor dere mener at nettopp deres kandidat fortjener denne ærefulle tittelen.

Komitéen vil legge vekt på supportere som bidrar sterkt for sin supporterklubb og vennekrets, dvs. en ildsjel, som med sin kunnskap og innsats, skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supportere som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper eller en samler av diverse fotballeffekter? Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om deres kandidat. Det er også fullt mulig å nominere kandidater som har vært nominert før.

Årets jury består av Anders Christensen og Harald Unhjem fra SBF.

Send deres innstilling av kandidat til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten.

Frist for innsending: fredag 3. mai

Tidligere vinnere

Årets jury ser fram til å høre fra dere. La oss bli imponert av deres kandidat!

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.