Flere lag ønskes til Supportercupen

SBF utvider påmeldingsfristen for å få med flere lag. Opprinnelig var påmeldingsfristen satt til 17. mars, men nå setter vi fristen til 1. mai i håp om å få med enda flere lag. I skrivende stund har vi 25 påmeldte lag, men vi ønsker å få med minst tre lag til. 

 

Velkommen til Supportercupen 2023

SUPPORTERCUPEN 2023

Supporterunionen For Britisk Fotball har den store glede å invitere sine medlemmer til Supportercupen 2023.

Sted: Hundsund Kunstgress, Snarøyveien 83, 1367 Snarøya

Tidspunkt: Lørdag 17. juni. 2023

De første kampene spilles kl. 09.00, og finalen spilles ca kl 17. Vi legger opp til et turneringsformat bestående av 32 lag fordelt på åtte puljer.

Turneringen spilles på anleggets fire kunstgressbaner (7-er), som fikk nytt gress i henholdsvis 2018 og 2019, så forholdene kommer til å være ypperlige. Når det gjelder parkering, så er det mulig å bruke både Snarøya SKs parkeringsplass og parkeringshuset tilhørende Hundsund Grendesenter. Ellers ligger forholdene godt til rette for kollektiv transport med bussavganger (31-bussen) til og fra Oslo hvert tiende minutt.

Alle klubber tilsluttet SBF har mulighet til å melde på ett eller to lag, men antall plasser vil altså være begrenset til maksimalt 32 lag.

Hvert lag kan disponere inntil 15 spillere pr. kamp. Alle lag må levere en skriftlig liste over spillere til sekretariatet før første kamp. Kun spillere som er medlemmer av sine respektive supporterklubber har lov til å delta, og arrangementet er alkoholfritt. Dette er regler som vi forventer at alle overholder.SBF ønsker at så mange supporterklubber som mulig deltar på arrangementet, så derfor vil plassene først bli fylt opp av supporterklubbenes førstelag. SBF oppfordrer supporterklubbene til å melde seg på så raskt som mulig for å være sikret plass. Hvis det etter påmeldingsfristens utløp fremdeles er ledige plasser, vil 2.lagene bli prioritert etter ”førstemann-til-mølla”-prinsippet. Betalingstidspunktet vil da bli lagt til grunn. Hvis man har betalt for to lag og andrelaget ikke kommer med, vil dette beløpet selvsagt bli refundert. Våre erfaringer er at alle andrelag som meldes på før fristen kommer med, så det er ingen grunn til å nøle. Dersom det fortsatt er ledige plasser etter at påmeldingsfristen er gått ut, vil det også bli åpning for å melde på et tredjelag.

Påmeldingsavgiften er NOK 1800,- pr. lag – altså det samme beløpet som i fjor.

Ved en eventuell avlysning, vil beløpet selvfølgelig bli refundert umiddelbart.

Alle supporterklubbene må betale samtidig med påmeldingen (på e-post) for å bli registrert.

Siste frist for påmelding og betaling er fredag 17. mars.

Vennligst benytt nettbank eller din lokale bank ved betaling av påmeldingsavgift. Hvis et lag trekker seg etter søndag 28. mai, blir påmeldingsavgiften ikke refundert.

Betal til: SUPPORTERUNIONEN FOR BRITISK FOTBALL
PB: 2660 ST. HANSHAUGEN, 0131 OSLO
Kontonummer: 0540.03.64046

Betalingsinformasjon: Supportercupen 2023 - navn på supporterklubb/antall lag.

Supporterklubbene vil motta kampoppsett, reglement og andre praktiske opplysninger etter påmeldingsfristens utløp. Dette vil også legges ut på SBFs hjemmeside.

Ved påmelding (e-post) ønskes følgende informasjon:

Navn på Supporterklubb:
Antall lag:
Kontaktperson:
E-mail:
Mobil:


Påmelding sendes til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spørsmål om påmelding eller arrangementet kan rettes til Anders Christensen på e-post eller telefon (93266909).

Velkommen til Supportercupen 2023!

Mvh Anders Christensen og Ray Tørnkvist, SBF

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.