SBF med åpent brev til Viaplay

Til Viaplay

Først og fremst ønsker vi å takke for flotte sendinger til fotballfolket så langt i sesongen. Vi tror de aller fleste er fornøyde med sendingene fra både engelsk og skotsk fotball. Produktet dere leverer, med ekspertstudio og alt stoffet dere presenterer i forbindelse med kampene, har absolutt svart til forventningene.

Men når det gjelder kostnadene for å se Premier League, så synes vi dette nå begynner å bli vel dyrt for en vanlig supporter. Med dagens nyhet om en økning på den månedlige Viaplay Total-abonnementet fra kr 649 til kr 749 nå midt i sesongen. Både vi og organisasjonens supporterklubber har mottatt mange meldinger fra medlemmer som er både sinte og misfornøyde pga. dette prispåslaget. Vi i Supporterunionen ønsker å få en klarhet i hva som er grunnen til denne drastiske handlingen nå midt i sesongen. Vi har inntrykk av at mange ikke lenger har økonomi til dette og da heller velger puber og større ansamlinger for å se sitt favorittlag, noe som igjen kan føre til reduserte inntekter for dere til å lage et godt produkt.

På vegne av våre ca 130,000 medlemmer fordelt på 55 medlemsklubber, ønsker vi en forklaring på hvorfor dette skjer akkurat nå.

 

Mvh styret i SBF

 

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.