2011 - NorRam (Derby County)

Vinner Årets Honnørpris sesongen 2010/11: NorRam (Derby County). Til å være en forholdsvis «liten» klubb utgir Derby County et topp medlemsblad. De har til og med scoret blink med formatet som er i A4 format, et format som passer valgt layout godt. Igjen går det på innhold, og det er helt utrolig hva supporterne får av opplysninger om sin klubb i postkassa. NorRam har lagt seg på sort/hvitt og ikke farger da dette sikkert er en kostnadsbesparelse. Vi kan ikke se at dette trekker avgjørende mye ned rent kvalitetsmessig. Veldig bra artikler til hvert nummer. Klubben kunne med litt mer sideantall vært helt på toppen, men med framgangen de viser, er de verdige vinnere av en pris denne sesongen. Særlig skribent Inge Haagensen må fremheves. Statistikk og historie blir presentert på en ikke mindre en imponerende måte. Juryen hadde kanskje ønsket at bladet hadde en mer positiv vinkling på egen klubb. Det blir mye «gnål» om penger og høye lønninger litt unødvendig mange ganger, da vi alle vet at det er sånn det er. Stor heder til klubben, bladet og dens skribenter, og neste år kan det bli gull?

Kåringen av Årets Honnørpris har med oppstart sesongen 1992/92 en nesten like lang historie som kåringen av Årets Medlemsblad. På atten sesonger er det inkludert forrige sesongs vinner Scandinavian Bubbles (West Ham United) kåret ikke mindre enn tyve vinnere. De fire første årene ble det valgt å gi prisen til to lag samtidig, en ordning man gikk bort fra i sesongen 1995/96. Derfra er det kun kåret en vinner pr sesong.

Kriteriene for å vinne er stort sett de samme som er lagt til grunn i kåringen av Årets Medlemsblad med en stor forskjell: her skal de mindre klubbene hedres. Dette gjelder de som på tross av begrensede økonomiske ressurser og relativt lavt medlemstall, allikevel klarer å levere blader på et høyt nivå. I stor grad avhenger disse utgivelsene av enkeltpersoners innsats og standhaftighet og vi mener dette er av uvurderlig betydning for å holde klubben i live og medlemsantallet stabilt eller voksende. Vi ser at bredden og engasjementet er stort og føler at en slik utmerkelse er helt på sin plass.

Runners up: Superhoops (Queens Park Rangers).

KONTAKT OSS

Generelle spørsmål: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Media: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

POSTADRESSE

SBF
Postboks 2660
St. Hanshaugen, N-0131 Oslo


© Supporterunionen for britisk fotball.