Menu

Content

Breadcrumb

Bent Uvaag Johansen

Bent Uvaag Johansen

Oslo New Boys vant vårquizen

Den siste fredagen i mars var SBFs tradisjonelle vårquiz tilbake på The Scotsman i Oslo, og det ble som vanlig et veldig hyggelig arrangement der deltagerne fikk bryne seg på spørsmål fra britisk fotballhistorie og en bildequiz om afrikanske spilleren som har gjort seg bemerket på balløya. Det ble også en spennende konkurranse der det til slutt var kun to poeng som skilte første- og andreplassen. 

Første del av konkurransen var det Bent Uvaag Johansen og Ray Tørnkvist som sto for, og her var det mange gode og engasjerende nøtter de fremmøtte fikk bryne seg på.  Som vanlig var det ingen ulempe å huske det som skjedde litt tilbake i tid, men det gjelder også å holde seg oppdatert på dagens fotball. Hvem var for eksempel den tredje nordmannen som iførte seg en engelsk klubbdrakt etter Einar Aas og Åge Hareide?  Og hvilke fire lag ligger øverst i League One akkurat nå?

Etter første runde, ledet Liverbirds Oslo med hele åtte poeng etter å fått 39 av 50 mulige, men dette skulle etter hvert vise seg å ikke holde helt inn til må. Andre omgang besto som vanlig av en bildequiz, og temaet denne gangen var afrikanske spillere i britisk fotball. Her fikk quizdeltagerne servert bilder av 25 spillere, og her skulle man også ha med spillernes nasjonalitet for full score. Det viste seg at spillerne fra nyere tid, som f.eks. Huddersfields Steve Mounié og Jordan Ayew fra Crystal Palace var de hardeste nøttene i denne runden, mens spillere som Bruce Grobbelaar og Jay-Jay Okocha var rundens planker. 

Til slutt var det altså det nesten helbritiske laget Oslo New Boys, som passerte Liverbirds Oslo på oppløpssiden og vant med to poeng etter en meget sterk andreomgang, der de oppnådde hele 42 poeng. 

  1. Oslo New Boys – 73 (31+42)
  2. Liverbirds Oslo – 71 (39+32)
  3. Shadwell Town Quizlads – 64 (33+31)
  4. The Dochertys – 53 (30+23)
  5. All Inclusive – 27 (15+12)
  6. Hibees – 24,5 (13+11,5)
Les mer

SBF inviterer til vårquiz

SBF ønsker alle medlemsklubber og deres medlemmer velkommen til vårquiz!

 

Dato: Fredag 29. mars 2019

Sted: The Scotsman (kjelleren)

Karl Johans gate 17, 0159 Oslo
Kl: 18.00 til 20.30

Antall personer pr lag: Max 4 personer.

Quizmaster: Anders Christensen og Ray Tørnkvist
Tema: Britisk fotballhistorie. Det blir som vanlig både bildespørsmål og andre nøtter å knekke.
Premiering: Flotte premier fra våre samarbeidspartnere og SBF.

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Navn på lag:

Navn på deltagere:


Påmeldingsfrist: Onsdag 27. mars

Stedet har godt utvalg av drikkevarer og har matservering.

Vi ser fram til å treffe deg og dine quizvenner!

Quizhilsen fra Anders og Ray

Les mer

Hvem blir årets supporter?

HVEM BLIR ÅRETS SUPPORTER 2018/19?

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2018/19

Denne kåringen er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb på balløya. Vi ønsker at du/dere skriver en begrunnelse for hvorfor dere mener deres kandidat bør bli Årets Supporter. Komitéen vil legge vekt på supportere som bidrar sterkt for sin supporterklubb/vennekrets, dvs. en ildsjel, som med sin kunnskap og innsats, skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supportere som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper på balløya og/eller en samler av diverse fotballeffekter som er helt enestående? Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om din/deres kandidat. Denne ærefulle kåringen har SBF arrangert siden 1989/90-sesongen. Det er også fullt mulig å nominere kandidater som har vært nominert før.

Årets jury består av Anders Christensen og Harald Unhjem fra SBF.

Send deres innstilling av kandidat til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten. 

Frist for innsending: Søndag 21. april.

Årets jury ser fram til å høre fra deg/dere. La oss bli imponert av deres kandidat!

 

Med vennlig hilsen

Anders Christensen, juryleder SBF

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen