Menu

Content

Breadcrumb

Trond Fuhre

Trond Fuhre

Årets supporter 2017/18: Sven Ole Høvring (Derby County)

SBF har i år Sven Ole Høvring fra Derby County som årets supporter. 27-åringen var også nominert i 2015 og har til tross for sin unge alder i en årrekke vært et kjent navn i det norske supportermiljøet. Det er på bakgrunn av han mangeårige innsats for Derbys supporterklubb i Norge at vi velger å gi ham denne prisen.

Sveno (27) fra Kopervik kom inn i styret i Derbys supporterklubb som 18-åring, og ble i 2009 valgt som leder. Siden den gang har han bidratt til at både medlemsbladet (NorRam), Facebook-siden og hjemmesiden har blitt til noe de ca 350 norske Derby-supporterne kan være virkelig stolte av. Da han studerte to år i Loughborough like utenfor Derby knyttet han mange gode kontakter, som man har dratt stor nytte av de senere årene, bl.a. da neste 60 av supporterklubbens medlemmer fikk billetter til playoff-finalen i 2014. Sveno har også stått bak supporterklubbens påsketurer de seks siste årene, turer som har vært en stor suksess med opptil 50 deltagere. Han er også en ivrig groundhopper og har tross sin unge alder allerede vært på om lag 75 baner i Storbritannia.

Vegard Myrbakken fra Oslo (Aldershot Town) og Hans Georg Hansen fra Tromsø (Manchester United) var også to meget gode kandidater til å bli årets supporter. Alle tre fikk god omtale i Premier League sendingen (TV2) sist helg. Sven Ole fikk besøk av TV2 sist uke og intervjuet ble sendt i årets siste Premier League sending.

Årets Supporter Sven Ole Høvring vil motta sin fortjente hyllest og trofè under Supportercupen. Turneringen går av stabelen lørdag 9. juni på Nordre Åsen (Skeid) i Oslo.

Årets jury: Anders Christensen og Harald Unhjem (SBF).

 

 

Les mer

SUPPORTERTREFF MED ERIK THORSTVEDT PÅ The SCOTSMAN

Fellesarrangement mellom Supporterunionen for Britisk Fotball og Tottenhams Venner

Dato: Mandag 30. april
Sted: The Scotsman, Oslo sentrum
3 etasje (The Event Room)
Kl: 18.00 til kl. 23.30.

Erik Thorstvedt startet sin Premier League karriere den 19. august 1992, hjemme på White Hart Lane vs Coventry City. Da han spilte de siste 45 min for en skadet Ian Walker (2-0 seier). Erik er blant de mest suksessrike nordmennene på balløya. Som første nordmann var han med på å vinne FA-cupen (1991). I tillegg til sine 173 ligakamper for Tottenham, fikk han blant annet med seg 97 A-kamper for Norge.

Anledning for dette supportertreffet er jubileumsboken til Tottenhams Venner, se anmeldelsen til SBF leder Trond Fuhre:
http://www.supporterunionen.no/index.php/component/k2/item/219-anmeldelse-av-boken-i-grenseland-mellom-lidenskap-og-galskap.

Trond Fuhre og Vidar Edell ønsker velkommen og deretter vil bokens forfatter Kjell Dahle gi oss noen smakebiter fra historien til Tottenhams Venner. Erik og Kjell spørres ut av Petter Frydenlund. Her vil det komme historier som vil treffe alle som er glad i britisk fotball.
I løpet av kvelden vil vi lodde ut en Tottenham Hotspur drakt & den norske landslagsdrakta, signert av Erik Thorstvedt. (Vipps eller kontant, kr 20,- pr lodd).
Under hele arrangementet er det mulig å kjøpe den meget velskrevne og informative boken. Pris: Kr 300,- (Vipps eller kontant).

→ Premier League kamp kl. 21.00. Tottenham Hotspur vs Watford.

Matbestilling: Fra ordinær meny. Baren i 3. etg er åpen under hele arrangementet.

→ Gratis inngang til arrangementet.

Påmelding: Meld deg på gjennom opprettet facebook arrangement (SBF) & (Tottenhams Venner) eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ønsker å vite antall personer og navn på kontaktperson.
Frist: Søndag 29.04.18.

Vi ønsker alle medlemmer av Tottenhams Venner & SBF til en superkveld. Det er bare å glede seg folkens!

Mvh
Trond Fuhre (Leder SBF)
Vidar Edell (Styreleder Tottenhams Venner)

Les mer

Supportercupen 2018 - Puljer og spilleplan -

→ Breaking News: WBA har trukket seg fra turneringen. AFC Wimbledon har tatt plassen til West Midlands klubben i pulje B. Spilleplan og puljeoppsett er rettet opp (se vedlegg).

Årets sosiale høydepunkt for SBF er Supportercupen! Den populære fotballturneringen har blitt arrangert siden 1991 og har blitt en viktig tradisjonsbærer for det norske supportermiljøet for britiske lag.

Fra herrens år 2015 har vi gjennomført cupen på Nordre Åsen i Oslo. Skeid sitt kjære hjem for spill med ball og puck.
Puljene er nå trukket og det blir spennende å se om Liverpool 1 klarer kunststykket å vinne fire (4) år på rad? Hovedturneringen spilles på kunstgress og Juniorcupen spilles på naturgresset.
Sett av datoen 9. juni og Supportercupen 2018. I vedlagte spilleplan kan du hvilken bane og tid lagene spiller. Pulje og spilleplan for Juniorcupen blir presentert så raskt dette er klart. Detaljer om turneringen blir lagt ut på sosiale medier i miden av mai måned.

Sted: Nordre Åsen (Skeid)
Kjelsåsveien 9
0488 OSLO
Tidspunkt: Lørdag 9. juni.

♦ De første kampene i hovedturneringen spilles fra kl. 09.00 (32 lag).
♦ Juniorturneringen spilles på naturgress og starter kl.10.00.
♦ Kveldsarrangementet med premieutdeling blir holdt på The Scotsman i Oslo sentrum.
♦ Spørsmål om turneringen kan stilles til Trond Fuhre. E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh
Trond Fuhre
Supportercupleder

 

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen