Menu

Content

Breadcrumb

SBF inviterer til vintercup

SBF vintercup 2022

SBF har den store gleden av å invitere supporterklubbene til vintercup på Snarøya i januar.

Sted: Hundsund Kunstgress, Snarøyveien 83, 1367 Snarøya

Tidspunkt: Lørdag 22. januar 2022 kl 10:30-15:00

De første kampene spilles kl. 10:30, og finalen spilles ca kl 14:30. Vi legger opp til et turneringsformat bestående av åtte lag fordelt på to puljer. De to beste lagene fra hver puljene går videre til semifinale, og vinnerne av disse spiller finale og bronsefinale.

Turneringen spilles utendørs på oppvarmet kunstgress (7-er), så forholdene kommer til å være ypperlige. Når det gjelder parkering, så er det mulig å bruke både Snarøya SKs parkeringsplass og parkeringshuset tilhørende Hundsund Grendesenter. Ellers ligger forholdene godt til rette for kollektiv transport med bussavganger (31-bussen) til og fra Oslo hvert tiende minutt.

Det blir førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, og påmelding skjer ved innbetaling. Dersom det er ledige plasser når påmeldingsfristen er utgått, er det mulig å melde på flere lag.

Hvert lag kan disponere inntil 15 spillere pr. kamp. Alle lag må levere en skriftlig liste over spillere til sekretariatet før første kamp. Kun spillere som er medlemmer av sine respektive supporterklubber har lov til å delta, og arrangementet er alkoholfritt. Dette er regler som vi forventer at alle overholder.

Til denne turneringen vil det ikke være Røde Kors eller annet helsepersonell til stede, så ta med førstehjelpsutstyr selv. Hjertestarter finnes på anlegget.

Ledig plass i cupen: Samarbeidsklubber (hvis de eksisterer) blir kontaktet (e-post) hvis det fortsatt er ledig plass i turneringen etter at medlemsklubbene har fått sine lag med. Det vil da også bli åpning for å melde på et andrelag.

Påmeldingsavgiften er NOK 600,- pr. lag.

Betal til: SUPPORTERUNIONEN FOR BRITISK FOTBALL

PB: 2660 ST. HANSHAUGEN, 0131 OSLO

Kontonummer: 0540.03.64046

Betalingsinformasjon: SBFs vintercup 2022 – navn på supporterklubb

Alle supporterklubbene må betale samtidig med påmeldingen (på e-post) for å bli registrert.

Siste frist for påmelding og betaling er onsdag 15. desember 2021.

Vennligst benytt nettbank eller din lokale bank ved betaling av påmeldingsavgift. Hvis et lag trekker seg etter søndag 3. januar, blir påmeldingsavgiften ikke refundert.

Supporterklubbene vil motta kampoppsett, reglement og andre praktiske opplysninger etter påmeldingsfristens utløp. Dette vil også legges ut på SBFs hjemmeside.

Ved påmelding (e-post) ønskes følgende informasjon:

Navn på Supporterklubb:

Kontaktperson:

E-mail:

Mobil:

Påmelding sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Spørsmål om påmelding eller arrangementet kan rettes til Anders Christensen på e-post eller telefon (93266909).

 

Velkommen til Vintercupen 2022!

 

Mvh Supporterunionen for Britisk Fotball