Menu

Content

Breadcrumb

Vinn supportereffekter for 5000 kr!

Supporterunionen for Britisk Fotball og Supporter.no inngikk i fjor en samarbeidsavtale som har til hensikt å tilby supporterklubbene tilknyttet SBF en gratis nettbutikk for salg av supportereffekter. Supporter.no står både for lager, trykking og pakking, og sender alle bestillinger direkte hjem til dem som har handlet i din supporterklubbs nettbutikk. Det betyr at man ikke trenger å kjøpe produkter på forhånd, sitte med eget varelager eller distribuere de solgte produktene selv. Det beste er at mens dere ikke gjør noe som helst, tjener dere penger!

Nå kan din supporterklubb vinne supporterutstyr til en verdi av 5000,- bare ved å svare på noen få spørsmål!

Endelig er idretten i ferd med å åpne opp igjen, og vi i Supporter står klare for å bistå deg og ditt idrettslag med å skape økte inntekter. Behovet for inntekter til norsk idrett har aldri vært større, og for å ruste oss best mulig til å hjelpe deg og ditt idrettslag trenger vi dine tilbakemeldinger i vår brukerundersøkelse.

Dine tilbakemeldinger vil påvirke både ditt idrettslags resultater i fremtiden, men også de andre idrettslagene som har registrert seg på Supporter.no.

Sammen står vi sterkere!

Vi håper du vil sette av 5-10 minutter til å svare godt på våre spørsmål og hjelpe oss videre. På forhånd takk!

Alle som deltar i undersøkelsen, er med i trekningen av supporter effekter til en verdi av kr 5000! Maks 1 vinnersjanse pr registrerte nettbutikk.

Vinner trekkes 1. Oktober og vinner kontaktes direkte!

 

Gå til spørreundersøkelsen

 

Så enkelt registrerer man seg!