Menu

Content

Breadcrumb

Odin Henrikssen årets supporter!

I tøff konkurranse med Anders Gustav Holt (Leeds United) og Thomas Ramstad (Tottenham Hotspur), falt i år valget på Wolverhampton Wanderers-supporteren Odin Henrikssen (58) fra Bergen. 

Odin er bosatt i byen mellom de syv fjell, og via sin onkel som var fysioterapeut og studerte i Wolverhampton fra slutten av 60-tallet til litt utpå 70-tallet ble han Wolves-supporter. Onkelen kom hjem med signerte bilder og kjente alle spillerne siden han var fysioterapeut og var mye på Molineux.

Odin har vært sesongkortinnehaver i en årrekke, og har mange turer årlig til Wolverhampton. Han er en markant skikkelse i det norske Wolverhampton-miljøet, og han bidrar ofte til at supportere får hjelp til billetter og annet. Han er også ofte med i VikingWolves sin egen podcast, Ulvehyl. Sommeren 2019 fylte VikingWolves 30 år, og Odin inviterte da hele supporterflokken hjem til seg og Wolves-museet i Bergen.

58-åringen har nemlig innredet hele kjelleren i huset som Wolves-museum, og museumsdirektøren inviterer gjerne inn når skuelystne ringer på. Museet består av gjenstander spart og samlet fra barndommen og alt som er kjøpt opp gjennom et langt liv som Wolves-supporter. TV2 lagde for noen år siden en reportasje om den ihugga Wolves-supporteren, og i forkant av semifinalen i FA-cupen mot Watford i 2019 var selveste Sky Sports på besøk.

I 2019/2020 ble Odin Henrikssen kåret til Wolves Fan of the Year - en utmerkelse som svært sjelden gis til supportere fra utenfor Storbritannia. 

SBF mener at Odin, som også har vært nominert til denne utmerkelsen tidligere, oppfyller alle kriterier for å bli årets supporter for sesongen 2020/21. Vi gratulerer!

Nominert av: VikingWolves v/Terje Melheim

 

Wolves fan of the season 2019/20

TV2 besøker Odins Wolves-museum

 

Årers jury bestod av Harald Unhjem (Chelsea) og Anders Christensen (Liverpool) fra SBF

 

 

Sist redigertmandag, 24 mai 2021 11:05