Menu

Content

Breadcrumb

SBF inngår samarbeid med Supporter.no

Store nyheter for medlemsklubbene!

Supporter.no tilbyr gratis nettbutikk for salg av supportereffekter. De står både for lager, trykking og pakking, og sender alle bestillinger direkte hjem til dem som har handlet i din supporterklubbs nettbutikk. Det betyr at man ikke trenger å kjøpe produkter på forhånd, sitte med eget varelager eller distribuere de solgte produktene selv. Det beste er at mens dere ikke gjør noe som helst, tjener dere penger!

Leeds Uniteds norske supporterklubb har benyttet seg av supporter.no siden 2019, og formann Anders Palm deler villig sin suksesshistorie med oss.

- Vi startet et samarbeid med Supporter.no våren 2019 etter at vi fant ut at det å drive egen nettbutikk og ha lagerbeholdning etc. ikke var optimalt for oss. Vi har siden den gang fulgt med på utviklingen av løsningen og kan nå si at den er blitt meget bra. Det var endel barnesykdommer i starten, men vi hadde omsetning helt fra dag 1! Omsetningen i regnskapsåret 2018/19 (3 mnd) var beskjedne kr. 19.000 (fortjeneste kr 3.500), men vi så at konseptet fungerte.I 2019/2020 hadde vi økt omsetningen til over kr 60.000 (fortjeneste ca 15.000) - der målet var kr 50.000. Vi har faset inn noen egne produkter etter hvert, men har da tatt opp forhåndsbestillinger slik at vi ikke har noe stort lager av produkter. Supporter.no kan også tilby lagring og utsending av egne produkter. Dette gjør også at vi kan styre fortjenesten litt (supporter.no tar 10% av omsetningen i egen fortjeneste). I takt med opprykket og innfasing av egne produkter har vi denne sesongen omsatt for flere hundre tusen kroner, og dette gir et kjærkommet bidrag til vår supporterklubb. Løsningen fungerer bra, og vi har sett at promotering på Facebook og pr e-post gir umiddelbar effekt på statistikken. Man har hele tiden full oversikt over hva man selger og kan styre nettbutikken selv. Medlemmene våre synes løsningen er veldig bra, og vi solgte f.eks. 500 av vår spesiallagede "Premier Leeds" t-skjorte. Vi selger KUN LUSCOS brandede produkter og bruker ikke den offisielle klubblogoen til Leeds United. Dette for ikke å blande oss inn i hva klubben driver med.

Vi i SBF ser på dette som en enestående sjanse for medlemsklubber til å skape noe spennende for sine medlemmer, samtidig som de tjener penger på det uten altfor mye arbeid.

Arne Scheie viser hvor enkelt dette er!

Supporter.no

LUSCOS webshop

Sist redigertmandag, 11 januar 2021 17:42