Menu

Content

Breadcrumb

Celebre gjester til Nordre Åsen

Celebre gjester til Supportercupen

Tradisjonen tro kommer det også i år et knippe mer eller mindre celebre gjester og inviterte til Supportercupen på Nordre Åsen. Blant annet kommer tidligere Premier League-dommer Bobby Madley (33) for å dømme flere kamper, deriblant finalen kl 17:30. Madley var dommer i den engelske toppdivisjonen fra 2013 til 2018.

QPR har i år fått over tidligere stjernespiller Andy Sinton (53), som med sine tolv landskamper for England og en klubb-CV som i tillegg til QPR bl.a. inneholder Brentford, Sheffield Wednesday, Tottenham og Wolverhampton, virkelig var med på å prege engelsk fotball på 80- og 90-tallet.

Ben Parker (31), som spilte for Leeds United fra 2005 til 2012, er invitert over av de helhvite fra Yorkshire, så får vi se om dette bringer lykke for klubben som dessverre snublet på målstreken i sesongen som var.

Ipswich Town, som vant fjorårets supportercup, har med seg supporter Stuart Baillie fra England for sjette gang, mens Stoke har med seg tre spillere som til daglig jobber som instruktører for Stoke City Football Academy, pluss Steve Hunt fra Stoke City Community Trust.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til Nordre Åsen!

Supporter.no

Supporter.no kommer også til å ha en stand på området. Firmaet tilbyr alle klubber en egen nettbutikk helt gratis! Her kan klubben selge et utvalg av supporterutstyr med klubbens farge og logo på, og samtidig få inntekter på alt salg. Supporter.no sørger for lager, trykking og utsending av produkter direkte hjem til de som handler i nettbutikken.

De inviterer alle lag til konkurranser under turneringen. Vinnerlagene i konkurransene vil i premie få en hettegenser til alle deltakerne på laget. Vi trykker opp hettegenserne med supporterklubbens ønskede farge og logo i etterkant.

 

1. Treff tverrliggeren så mange ganger som mulig på 90 sek. P.S: Alle må skyte minst en gang hver.

2. Høyeste supporterbrøl/sang.

Bankett på The Scotsman

Banketten går som vanlig på The Scotsman i Karl Johans gate, med blant annet premieutdeling ca kl 19:30 og Champions League-finale mellom Liverpool og Tottenham kl 21:00. Vi skal være i andre etasje, og deltagere på Supportercupen vil få utdelt bånd på Nordre Åsen som inngangsbillett. Vi har fått beskjed om å bruke sideinngangen, som åpner for våre deltagere kl 18:00. Mat får dere selvsagt også kjøpt på The Scotsman, og alle SBF-medlemmer får rabaterte priser på drikke.

Sist redigerttorsdag, 30 mai 2019 11:02