Menu

Content

Breadcrumb

Oslo New Boys vant vårquizen

Den siste fredagen i mars var SBFs tradisjonelle vårquiz tilbake på The Scotsman i Oslo, og det ble som vanlig et veldig hyggelig arrangement der deltagerne fikk bryne seg på spørsmål fra britisk fotballhistorie og en bildequiz om afrikanske spilleren som har gjort seg bemerket på balløya. Det ble også en spennende konkurranse der det til slutt var kun to poeng som skilte første- og andreplassen. 

Første del av konkurransen var det Bent Uvaag Johansen og Ray Tørnkvist som sto for, og her var det mange gode og engasjerende nøtter de fremmøtte fikk bryne seg på.  Som vanlig var det ingen ulempe å huske det som skjedde litt tilbake i tid, men det gjelder også å holde seg oppdatert på dagens fotball. Hvem var for eksempel den tredje nordmannen som iførte seg en engelsk klubbdrakt etter Einar Aas og Åge Hareide?  Og hvilke fire lag ligger øverst i League One akkurat nå?

Etter første runde, ledet Liverbirds Oslo med hele åtte poeng etter å fått 39 av 50 mulige, men dette skulle etter hvert vise seg å ikke holde helt inn til må. Andre omgang besto som vanlig av en bildequiz, og temaet denne gangen var afrikanske spillere i britisk fotball. Her fikk quizdeltagerne servert bilder av 25 spillere, og her skulle man også ha med spillernes nasjonalitet for full score. Det viste seg at spillerne fra nyere tid, som f.eks. Huddersfields Steve Mounié og Jordan Ayew fra Crystal Palace var de hardeste nøttene i denne runden, mens spillere som Bruce Grobbelaar og Jay-Jay Okocha var rundens planker. 

Til slutt var det altså det nesten helbritiske laget Oslo New Boys, som passerte Liverbirds Oslo på oppløpssiden og vant med to poeng etter en meget sterk andreomgang, der de oppnådde hele 42 poeng. 

  1. Oslo New Boys – 73 (31+42)
  2. Liverbirds Oslo – 71 (39+32)
  3. Shadwell Town Quizlads – 64 (33+31)
  4. The Dochertys – 53 (30+23)
  5. All Inclusive – 27 (15+12)
  6. Hibees – 24,5 (13+11,5)
Sist redigerttorsdag, 04 april 2019 21:52