Menu

Content

Breadcrumb

Ipswich 1 vant Supportercupen etter straffedrama

Supportercupen 2018 badet seg i sol og varme!

Det ble en knallbra lørdag på Nordre Åsen. Arrangementet har blitt en tradisjon for mange og det er alltid hyggelig å treffe gamle og nye fotballvenner. Mel Sterland (ex. Sheffield W, Leeds United, Rangers og Boston United) hadde blitt invitert over til Oslo av LUSCOS. Mel stortrivdes på Skeid anlegget. Han skulle nok gjerne spilt for The Whites (ivrig fra sidelinjen), men lot det være med tanken. Det var også helt konge å se Claus Lundekvam spille for Southampton.

♥ Det var stort å se Ipswich 1 spille seg helt til topps i turneringen. Det beseiret Chelsea 1 (7-6) på straffer etter 1-1 ved 20 min spilletid. Londonlaget skal ha ros for en knallsterk turnering, men The Tractor Boys kunne heve den store bøtta og hvilke jubelscener vi fikk se!

♥ West Ham var det sterkeste laget i Juniorcupen, men Ipswich ga de kamp til siste sekund. Resultat: 1-0. Det var et rungende ja når vi spurte lagene om de synes vi skulle arrangere Juniorcupen neste år.

Årets Supportercup var den 28 i rekken og staben & samarbeidspartnere skal ha stor honnør for sin innsats under turneringen! Årets bankett på The Scotsman ble som vanlig en suksess. Her kunne vi hylle Ipswich Town supporterklubb og Tottenhams Venner var som vanlig sterkt representert. En fyldig rapport fra Supportercupen kan du lese i SBF Håndbok 2018/19. Den trykkes i slutten av juli måned. Styret i SBF takker for en fantastisk lørdag. Det er bare å glede seg til Supportercupen 2019.

Link til alle resultater 2018:
Hovedturneringen: http://www.supporterunionen.no/index.php/2014-07-22-19-15-13/supportercupen-live
Juniorcupen: http://www.supporterunionen.no/index.php/2014-07-22-19-15-13/live-oppdateringer-junior

Mvh
Trond Fuhre
Supportercupleder

Sist redigerttirsdag, 12 juni 2018 15:21