Menu

Content

Breadcrumb

Supportercupen 2018 - Puljer og spilleplan -

→ Breaking News: WBA har trukket seg fra turneringen. AFC Wimbledon har tatt plassen til West Midlands klubben i pulje B. Spilleplan og puljeoppsett er rettet opp (se vedlegg).

Årets sosiale høydepunkt for SBF er Supportercupen! Den populære fotballturneringen har blitt arrangert siden 1991 og har blitt en viktig tradisjonsbærer for det norske supportermiljøet for britiske lag.

Fra herrens år 2015 har vi gjennomført cupen på Nordre Åsen i Oslo. Skeid sitt kjære hjem for spill med ball og puck.
Puljene er nå trukket og det blir spennende å se om Liverpool 1 klarer kunststykket å vinne fire (4) år på rad? Hovedturneringen spilles på kunstgress og Juniorcupen spilles på naturgresset.
Sett av datoen 9. juni og Supportercupen 2018. I vedlagte spilleplan kan du hvilken bane og tid lagene spiller. Pulje og spilleplan for Juniorcupen blir presentert så raskt dette er klart. Detaljer om turneringen blir lagt ut på sosiale medier i miden av mai måned.

Sted: Nordre Åsen (Skeid)
Kjelsåsveien 9
0488 OSLO
Tidspunkt: Lørdag 9. juni.

♦ De første kampene i hovedturneringen spilles fra kl. 09.00 (32 lag).
♦ Juniorturneringen spilles på naturgress og starter kl.10.00.
♦ Kveldsarrangementet med premieutdeling blir holdt på The Scotsman i Oslo sentrum.
♦ Spørsmål om turneringen kan stilles til Trond Fuhre. E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh
Trond Fuhre
Supportercupleder

 

Sist redigertmandag, 21 mai 2018 23:49