Menu

Content

Breadcrumb

ANMELDELSE AV BOKEN - I GRENSELAND MELLOM LIDENSKAP OG GALSKAP?

Forfatter: Kjell Dahle.
Utgitt: Høsten 2017.

→ Link til kjøp av boken: I GRENSELAND MELLOM LIDENSKAP OG GALSKAP?

Leder i Tottenhams Venner Vidar Edell ga meg utfordringen med å skrive en anmeldelse av boken. Det skulle bli en sann nytelse.
Førsteinntrykket av viktig og boken om Tottenhams Venner gjennom 35 år skuffet ikke. Jeg liker den fysiske størrelse og bokens solide papirmateriale. Forsidebildet smeltet all tvil. Redaksjonen har smart nok benyttet et bilde fra Supportercupen. Noe nærmere hjertet til Tottenhams Venner kommer du ikke. Lidenskapen og samholdet denne supporterklubben viser under vår årlige turnering overgås ikke.
Boken er bygget opp fornuftlig og layout er etter min smak. Korrektur av tekst er gjort grundig. Den er lettleselig og jobben med å finne/benytte alle de flotte bildene gjør at boken har balansert bruk av tekst/bilder. Men det som imponerer mest er den jobben Kjell Dahle har gjort for er å hente inn alle historier og fakta. Det viser hvor stort hjerte og kunnskap Kjell har for Tottenham Hotspur. Det forteller også hvor tette bånd det er blitt mellom supportere av Tottenhams Venner.
Boken setter sin høye standard når man har fått Daniel Levy til å skrive forordet. Boken er fylt opp med varierende stoff og teller hele 252 sider. Den har mange gullkorn. Boken kan leses av alle som er glad i engelsk fotball. Om jeg skal nevne noen partier som ga meg det lille "ekstra".

♦ Historiene rundt alle enkeltpersonene som har gjort en suveren innsats for å bygge opp supporterklubben
♦ Odd Hølens fantastiske historie og sine besøk til Nord London på 70 tallet
♦ Spurs sine norgesbesøk inkludert de offisielle kampene mot Lyn og Tromsø
♦ Tottenhams Venner og Supportercupen

Jeg vil gratulere Kjell Dahle med en suveren bok. En hyllest til alle som har gjort en fremragende jobb for supporterklubben. Den blir også et viktig oppslagsverk for fremtiden. Her finner man det som er viktig å vite bakover i tid. En bok alle supportere av Tottenham Hotspur kan være stolte av!
Løp og kjøp folkens xx

Oslo, 27.01.18
Trond Fuhre
Leder SBF

 

Sist redigertlørdag, 27 januar 2018 18:42