Menu

Content

Breadcrumb

BREAKING NEWS: Hvem blir årets supporter 2016/17?

Offentliggjøringen av hvem som blir årets supporter er utsatt til FA-cupfinalehelgen fordi TV2 ønsker mer tid til å forberede et innslag. Så følg med lørdag 27. mai.

Tom Morken (Ipswich Town)

- 50 år gamle Tom Morken fra Bergen vier hele sitt liv til Ipswich Town og groundhopping. Han reiser over til balløya mange turer hver sesong, og all overtid på jobben blir tatt ut i avspasering, slik at han skal ha nok fridager til disposisjon. Han er også svært behjelpelig å hjelpe supportere som ikke er så reisevante. Han legger da opp reiseruter og gir da andre supportere nyttige tips på veien til Ipswich og til andre byer på balløya. Morken er pr dags dato oppe 127 Ipswich-kamper fordelt på 47 baner i England og én i Tyskland. På den offisielle groundhopperlista står han nå med 87 baner, inkludert 72 av de nåværende 92 i de fire øverste divisjonene.

Hans Georg Hansen (Manchester United)


- Hans Georg Hansen driver Facebook-siden Busby Babes Norge – et av de aller beste nettstedene som finnes for norske United-supportere. Med sine imponerende kunnskaper og enorme innsikt i klubben oppdaterer han nettstedet daglig om alt hva som rører seg rundt klubben fra Old Trafford.

Ulf Arne Larsen (Leicester City)


- 60-åringen fra Oppsal er en kjent skikkelse i bybildet i Oslo, med sin blå Leicester-lue, hvor han jobber som vinduspusser. Han har fulgt Leicester City siden slutten av 60-tallet, har hatt sesongkort i Leicester siden slutten av 90-tallet og har vært over 126 ganger. Mannen har Leicester-tatoveringer og bruker vanvittig mye tid, penger og krefter på Leicester City. Han er nestor i supporterklubben, og har sponset mange med lån av sesongkort. Alle som har hatt gleden av å reise på tur med Ulf verdsetter hans fotballkompetanse, gode humør og lystige lag. Ulf Arne Larsen har vært til stede hele veien, fra tredje nivå og til fjorårets sensasjonelle Premier League-triumf. Bilde: Ulf Arne er i midten.

 

Sist redigertfredag, 19 mai 2017 00:17