Menu

Content

Breadcrumb

MTG kjøper nye rettigheter -viser engelsk toppfotball allerede fra høsten

MTG har kjøpt rettighetene til FA-cupen, den engelske ligacupen og Championship, og vil allerede fra høsten 2017 vise mye av den engelske toppfotballen gratis på Viasat 4. Alle kampene blir tilgjengelige på Viasat-kanalene og Viaplay. MTGs nye og eksklusive rettigheter har en varighet frem til 2024 for FA-cupen, mens ligacupen og Championship varer til 2022.

MTG styrker sin fotballportefølje med engelsk fotball og har skaffet seg langsiktige rettigheter til både FA-cupen, ligacupen og Championship. FA-cupen vil vises på MTGs flater helt fram til 2024, mens ligacupen og Championship varer til 2022.

Allerede fra høsten 2017 vil seerne få mye engelsk fotball gratis på Viasat 4. Fotballfesten starter første helgen i august med Community Shield fra Wembley på Viasat 4, der sesongens første trofé i engelsk fotball skal deles ut. Med Viasat-kanalene og Viaplay vil man få tilgang til alle kampene fra både ligacupen, FA-cupen og Championship.

Tidligere denne uken ble det klart at MTG forlenger rettighetene til UEFA Champions League frem til 2021, og Anne Tufte, Sportssjef i MTG Norge er svært fornøyd med å kunne dra i havn nok en rettighet:

- Nå styrker vi tilbudet vårt med engelske fotballrettigheter som vi vet er svært ettertraktet blant seerne, og med dette har vi toppfotball fra alle de store europeiske fotballnasjonene. Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass langsiktige avtaler for disse rettighetene og at fotballfesten vil fortsette på MTGs flater i mange år framover.

Sesongen 2017/2018 viser MTG FA-cupen slik nordmenn er vant til, men fra sesongen 2018/2019 vil FA Cup-rettighetene utvides og omfatte langt flere kamper enn tidligere. Med den nye avtalen vil MTG tilby nær dobbelt så mange kamper fra verdens eldste fotballturnering, noe som igjen betyr at samtlige av Premier League-lagenes kamper i FA-cupen vil bli vist.

MTG, som sist gang viste engelsk fotball i 2012, får igjen gleden av å vise Manchester United, Liverpool og de andre engelske klubbene i to nasjonale cuper. Dersom de to mest populære engelske lagene i Norge også når Champions League-gruppespillet, vil man kunne se Mourinho, Klopp og deres disipler i totalt tre ulike turneringer på MTGs flater.

MTGs portefølje av fotballrettigheter i Norge omfatter nå blant andre UEFA Champions League, engelsk FA-cup, engelsk ligacup, Championship, spanske La Liga og cupen Copa del Rey, italienske Serie A, franske Ligue 1, den nederlandske Æresdivisjonen og tysk cup-fotball.

MTG tilbyr flest sendinger av internasjonal toppfotball i Norge, og har det mest komplette sportstilbudet med en bred variasjon av sportsrettigheter. I løpet av det siste året har over 50 000 timer direktesendt sport fra blant annet NHL, NFL, Formel-1, European Tour i golf, samt toppfotball fra Europa, Spania og Italia blitt vist på MTGs flater.

 

Sist redigerttorsdag, 11 mai 2017 22:09