Menu

Content

Breadcrumb

Tippekampen tilbake til Get sine kunder

 

TV 2 og Get er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale. Som en del av avtalen relanserer TV 2 den tradisjonelle Tippekampen.

TV 2 og Get ble tidlig i januar enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale som sikrer at Get-kundene fortsatt får tilgang til alle TV 2s kanaler.
I tillegg relanserer nå TV 2 den tradisjonelle Tippekampen med engelsk toppfotball på lørdag kl 16.
Get blir den første distributøren som kan tilby Tippekampen til alle sine kunder, og allerede den 4. februar går den første Tippekampen av stabelen, med storlaget Liverpool på bortebane mot Hull.

- Vi er godt fornøyd med at vi har kommet til enighet med Get, og veldig stolt over at vi nå bringer Tippekampen tilbake på tv-skjermene, sier Kjetil Nilsen som er direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

- Sendingene med Tippekampen vil inkludere studiosending før kampen, i pausen og etter kampen. Studiosendingene med TV 2s profilerte programledere og eksperter vil inkludere aktuelle reportasjer og intervjuer, analyser og høydepunkter.

- Plinget er tilbake med et smell. Tippekampen er engelsk fotball lørdag klokken 16 på en åpen kanal, og det er svært gledelig å kunne dele det unike Premier League-produktet med et enda større publikum.
Vi bygger en spesiell profil rundt satsingen på Tippekampen. Bredere og mer folkelig. Dette er en sending for både fotballfolket - og hele familien, sier sportssjef Vegard Jansen Hagen i TV 2.

De neste tippekampene er Manchester United-Watford lørdag 11. februar og Southampton-Arsenal lørdag 25. februar.

For ytterligere kommentarer, kontakt Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi, tlf. 93 42 40 00 eller Vegard Jansen Hagen, sportssjef, tlf. 95 92 18 88.

PRESSEMELDING FRA GET

Tippekampen er tilbake! Relanseres av TV 2 og Get
(Oslo 26.01.2017)
TV 2 relanserer nå Tippekampen i samarbeid med Get, og alle Get-kunder får en fast kamp fra engelsk Premier League hver lørdag.
Hele 18 år er gått siden sist gang engelsk toppfotball gikk fast på en åpen kanal i Norge, men fra og med lørdag 4.februar er Tippekampen tilbake på norske tv-skjermer – i hvert fall hos Get.
Denne vinteren og våren gjør vi en rekke forbedringer i tv-tilbudet vårt. Vi vil løfte frem og tilgjengeliggjøre norsk underholdning, serier, filmer og ikke minst sport på en måte som ikke har vært gjort før.
Relanseringen av Tippekampen er en viktig del av satsningen på premium sport, i tillegg til Eliteserien der alle kampene vil være tilgjengelig for Get-kundene fra 1.april 2017, sier Torbjørn Ellingsen Aamodt, produkt-og innholdsdirektør i Get.
Get og TV 2 inngikk i januar en ny langsiktig samarbeidsavtale. Tippekampen lanseres som et ledd i dette samarbeidet, og nå er også alle TV 2s kanaler tilgjengelig på Gets tv-app hvor som helst i Norge.
Gets kunder kan vente seg flere lanseringer og nyvinninger i tiden som kommer.
2017 blir et spennende år å være tv-kunde hos Get. I januar gjorde vi stort sett alt innholdet på plattformen vår fritt tilgjengelig for alle kunder.
Nå lanserer vi Tippekampen med TV 2 hvor kundene fritt kan se Premier League hver lørdag kl. 16:00. Fra 1.april blir alle kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen tilgjengelig, og de neste ukene og månedene vil det komme en rekke nye tjenester i samarbeid med våre samarbeidspartnere, avslutter Torbjørn Ellingsen Aamodt.

Fakta om Tippekampen:
Allerede 4. februar sparkes ballen i gang mellom et Liverpool på medaljejakt og et Hull med potensielt tre nordmenn på banen.
De neste Tippekampene er deretter Manchester United-Watford lørdag 11. februar og Southampton-Arsenal lørdag 25. februar.
Tippekampene sendes på TV 2 Sportskanalen som har kanalplass 23 på Get-boksen, og TV 2 Sportskanalen er tilgjengelig på nettbrett og mobiler i Get-tv appen hvor som helst i Norge.

For mer informasjon:
Silje NøstbergThoresen
Kommunikasjonssjef Get TDC
Tlf: 901 75 311

Sist redigertfredag, 27 januar 2017 01:05