Menu

Content

Breadcrumb

Supportere på Toten åpnet Premier League med golfturnering

I forbindelse med åpningen av Premier Leauge den 13. august arrangerte Gjøvik & Toten Golfklubb en golfturnering hvor spillerne var satt sammen som lag etter hvilke favorittlag de har i Premier Leauge.


Kriteriet var at laget måtte ha spilt minst en sesong i Premier Leauge siden starten i 92/93 sesongen.
Spillerne stilte selvsagt opp i favorittlagets drakter. I tillegg ble det konkurrert i en quiz hvor spørsmålene dreide seg om Premier Leauge.
37 spillere deltok og følgende klubber var representert Chelsea, Bournemouth, Leeds, Liverpool, Man. City, Man Utd. Tottenham, Sunderland og West Ham.
Dette var en økning med 25% fra 2015 og klubben satser på at dette skal bli en turnering med tradisjoner.
Vinnere ble Tottenham foran Liverpool, Chelsea og Leeds.
Etter turneringen var det premieutdeling hvor det ble servert pizza og drikke før man satte seg foran TV med for å se årets første Premier Leauge kamp hvor vi så Diomande score sesongens første mål.
Golfklubben hadde fått tak i et stort premiebord med blant annet premier fra flere av de norske supporterklubbene til Premier Leauge lagene og Supporterunionen for Britisk Fotball, Greenfeebiletter fra flere norske golfbaner og ellers premier fra det lokale næringsliv.
En av premiene var for øvrig en billett til valgfri Sunderlandkamp. Den heldige vinner viste klasse da han ga bort premien til sin bror som bor i Sunderland.

         

 

Sist redigertsøndag, 23 oktober 2016 02:15