Menu

Content

Breadcrumb

LEDLEY KING MØTTE SINE FANS I OSLO

Ledley King i hyggelig samtale med Gunnhild Toldnes på The Scotsman i Oslo Ledley King i hyggelig samtale med Gunnhild Toldnes på The Scotsman i Oslo

Tottenhams Venner er en driftig supporterklubb.

Et resultat av dette toppet seg torsdagkveld 4. august 2016. Ledley King (35 år) er navnet og hvilken kveld den norske Spurs fansen fikk sammen med eks. forsvarsklippen.
Leif Konrad Børsheim og hans medhjelpere skal ha ros for et vel planlagt arrangement. Ca 250 forventningsfulle supportere fikk oppleve sin superhelt i godlune. En ekte klubbspiller som er regnet som en av de beste stopperene Tottenham Hotspur har fostret. Han debuterte i 1999 og måtte gi seg som spiller i 2012. Som de fleste fotballintreserte husker slet Ledley med en kronisk kneskade. Han spilte 321 kamper totalt for White Hart Lane Klubben og representerte England fra U16 til 21 landskamper for A-landslaget.

Gunnhild Toldnes (TV2 Sporten og Spurs supporter) holdt en herlig samtale med Ledley og det manglet ikke på spørsmål fra salen. Et av spørsmålene: Hvilken spiller synes du var den vanskligste å møte på banen? Etter litt tenketid svarer han, hvis jeg må si et navn må det bli Thierry Henry. Arsenal spilleren som scoret 174 mål på 254 kamper for londonklubben. Mot slutten av kvelden skrev Ledley King autografer så blekket sprutet. Det var nok mange Spurs supportere som fikk et minne for livet denne kvelden. Ledley har idag rollen som Club Ambassador for sin kjære klubb.
Dagen etter fulgte klubben opp med å banke Inter Milan 6-1 på Ullevaal Stadion.

Sist redigertsøndag, 23 oktober 2016 01:44