Menu

Content

Breadcrumb

TOBY TYKES IS PURE CLASS

Toby Tykes har funnet storformen. 96 av 102 poeng er "pure class" Toby Tykes har funnet storformen. 96 av 102 poeng er "pure class"

Fredag 15. april ble SBFs vårquiz arrangert på Scotsman i Oslo.

Hele ni lag bestående av to til fire personer var påmeldt til det som ble en meget hyggelig kveld.
Spesielt hyggelig var det å se såpass mange nye fjes, men som vanlig var det mange gamle kjente på plass. I alt var det 35 personer som hadde tatt turen til Scotsman.
Nok en gang var det gjengangerne Toby Tykes (Knut Øystein Høvik, Kjetil Kvalen og Geir Ove Halvorsen) som vant og denne gangen imponerte de virkelig med 96 av 102 oppnåelige poeng!
Første del av vårquizen var 18 spørsmål laget av Anders Christensen med forskjellig vanskehetsgrad. På de ti første spørsmålene var det mulig å score et poeng og antall poeng økte etter hvert.
Det siste spørsmålet med 11 oppnåelige poeng ble ganske utslagsgivende, da Anders spurte om startoppstillingen fra England siste landskamp mot Nederland i slutten av mars. En gåte hadde også Anders lagt inn:
"Sunderland gjorde det i 1979, Villa gjorde det i 1981, men gjorde det i 1980?". Svaret var selvsagt Brooking som avgjorde FA cupfinalen dette året. Dette spørsmålet/gåten var det bare fire av de ni lagene som klarte.
Toby Tykes ledet etter første del med 49 av 52 oppnåelig poeng tett fulgt av gutta fra VG-sporten med det klingende navnet Robbie Fowlers neseplaster med 43.

Bent Uvaag Johansen hadde laget andre del av vårquizen og som vanlig var dette en bildeoppgave. Denne gangen var det toppscorere som var teamet og utfordringen bestod av å kjenne igjen en spiller og hvilken klubb han ble toppscorer for i en bestemt sesong. Toby Tykes var klart best i denne delen også og fikk 47 av 50 oppnåelige poeng. Her var Gjøvik-gutta og Carlos had a dream nærmest med henholdsvis 44 og 43.
Robbie Fowlers neseplaster greide ikke å følge opp og var det eneste laget som fikk mindre poeng i del to enn i del en. Vi var så heldige å ha Steinar Bjerkmann til stede.
Han er skribent i det nye norske fotballmagasinet 4-3-3 som ringrevene Dag Solheim og Øyvind Johannessen står bak. Trond Fuhre benyttet muligheten til å stille ham noen spørsmål om hvordan de jobber med magasinet.
Som nevnt så kunne ingen gjøre noe med Toby Tykes og de vant hele med hele 13 poengs forsprang til Carlos had a dream. Sistnevnte lag bestod tre hyggelige engelskmenn (Tom Miskew, Steven Tarbox og Ben Briggs) som bor i Norge og deres norske kamerat Einar Dalen. Gjøvik-gutta og Robbie Fowlers neseplaster delte tredjeplassen med et poeng mindre.
Det var jevnt i toppen og kun seks poeng skilte andreplassen fra Heavy metal football som ble nummer syv.

Resultatene:
1) Toby Tykes 96 poeng (49 + 47)
2) Carlos had a dream 83 poeng (40 + 43)
3) Gjøvik-gutta 82 poeng (38 + 44)
3) Robbie Fowlers neseplaster 82 poeng (43 + 39)
5) Vi som hyller Steve Cook 80 poeng (38 + 42)
6) Jaguar 78 poeng (38 + 40)
7) Heavy metal football 77 poeng (38 + 39)
8) Moyes disipler 65 poeng (27 + 38)
9) Fortuna United 63 poeng (26 + 37)

    

SBFs styre var representert med Trond Fuhre, Anders Christensen, Ray Tørnkvist og Bent Uvaag Johansen. Nok en gang ble SBFs quizkveld en suksess og denne gangen hadde Trond ordnet premier til alle fra våre samarbeidspartnere (4-3-3, FourFourTwo, TV2 og SBF). En stor takk til de. Alle deltakerne fikk også SBFs nye pins.

* Svar på billedquizen finner dere under vår mappe Aktiviteter.

 

 

 

Sist redigertsøndag, 17 april 2016 15:28