Menu

Content

Breadcrumb

TV 2 UT PÅ PL STUDIO-TURNÈ

Alle som fulgte TV 2 Sport Premium sendingene lørdag 25. og søndag 26. april fikk se Jan-Henrik Børslid og co fra bronsesmia til Olaussens Metall AS i Haugesund.

Dette er et prosjekt som TV 2 har forbredt godt og du verden og godt det funket. Sesongen er snart slutt, men den hardtarbeidene gjengen fra Bergen ligger ikke på laurbærene. Nå ønsker de å utvikle suksessen med "Premier League-studio på turnè sesongen 2015/16". I løpet av høsten 2015 ønsker de å flytte sitt Premier League studio hele tre ganger til egnede lokaler. Det er her vi supportere kommer inn. Om du er en ildsjel eller har en vennegjeng som svært gjerne kunne tenke seg å gjennomføre et prosjekt som i Haugesund, da må du ta kontakt med TV 2. De ser også store fordeler med å samarbeide mot det lokale næringsliv på steder de besøker.

Informasjon og spørsmål kan stilles ved å kontakte vaktsjef Erling Finsrud på e-mail - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TV 2 ser fram til høre fra deg. Grip sjansen folkens, en kjempemulighet for deg og ditt lokalsamfunn xx

Sist redigertfredag, 15 mai 2015 12:06