Menu

Content

Breadcrumb

SUPPORTERCUPEN 2015 - puljeoppsett og kamptider trukket

 

Supportercupen 2015 arrangeres lørdag 6. juni på Nordre Åsen Kunstgress (Skeid). Kjelsåsveien 9, Oslo.

Nå nærmer Supportercupen seg med stormskritt, og vi gleder oss veldig til å arrangere vår turnering for 40 lag og 8 lag i juniorturneringen.

Det var med beklagelse vi mottok meldingen om Matthew Le Tissier ikke kunne komme til Supportercupen. Da måtte vi handle raskt, og jeg rekker en stor takk til TV 2 som fikk en avtale med Colin Hendry. SBF var fast bestemt vi skulle ha en hovedgjest under vår 25 års jubileumsturnering. Dette er ingen dårlig erstatning, noe mer erkebritisk fotballspiller enn han skal man lete lenge etter. Hardhausen som har kallenavnet «Braveheart» spilte fotball i 20 år som proff (1983 til 2003). Født og oppvokst i den lille byen Keith i det østlige Skottland. Her finner vi også årsaken TV 2 har valgt Keith FC som sitt lagsnavn under årets turnering. Les mer om Colin i årets Supportercup-progam, der vi har fått The Championship spesialisten Eirik Aase til å skrive et innlegg om han.
Everton trakk sitt lag for en stund tilbake og her har Tottenham 3 kommet inn.

I år vil det være mulig å følge alle kampene på nettet/mobilen gjennom www.Refsports.com Dette er et stort pluss for turneringen og ikke minst for alle (fjern og nær) som ønsker å ha full kontroll på resultatene. De har også en App som man benytte gratis og du laster den ned gjennom Google Play, App Store eller Window phone) Alle mulighetene (download links) finner du også inne på deres hjemmeside. Dette er første gang vi har kamp/resultatservice og blir et prøveprosjekt, men hovedmålet er registrere hvem som scorer mål, gule kort, osv i fremtiden. I år vil det kun registreres start kamp, tidspunktet lagene scorer og selvfølgelig sluttresultatet (puljespillet). Det er et håp vi kan registrere hvem som scorer målene i kvartfinalene og til og med finalen. Det er selvfølgelig et must alle spillere har nummer på ryggen. Vi kommer til å ha en person til følge kampene på hver sin bane. Founder og CEO av Refsports Martin Eikeland vil være med oss under turneringen.

Anlegget på Nordre Åsen vil være åpent fra kl. 07.00 lørdag morgen. Det er gode garderobeforhold til herrer, damer og en til dommere. Husk å ikke legge verdisaker igjen i garderoben! Skeid vil ha tre kiosker under turneringen. Det vil være mulighet til å kjøpe baguetter fra morgenen av. Ellers vil de grille pølser, hamburgere og kyllingspyd med tilbehør. Vaffelsteking er en selvfølge!

Supportercup-programmet gis ut gratis som vanlig.

Fra ca kl. 11.00 vil Jonn Erik Aasen (TV 2) utfordre alle lagene til å være med på Quizen om britisk fotballhistorie. Suverene premier til de tre beste lagene (TV2 Sumo Premium gavekort). Verdien av disse premiene blir opplyst i forkant av quizen.

Hvem vinner signerte fotballdrakter? Colin Hendry har med seg en signert Blackburn Rovers drakt og en Skottland landslagsdrakt. Erik Thorstvedt og Claus Lundekvam (og muligens Gunnar Halle, det ryktes han vil spille for Leeds United) vil signere en norsk landslagsdrakt. Det er også mulig å vinne en fotballbok «Engelske Fotballklubber igjennom 125 år» (av Colin Mitchell, utgitt i 2014 av Pegasus Forlag). Ray Tørnkvist med flere vil selge lodd for kr 20,- pr lodd. Trekningen av loddsalget vil skje på kveldsarrangemenet på The Scotsman. Så ta godt vare på loddene og håper mange finner fram lommeboken.

Det blir spennende å følge profilene på TV 2 laget (Keith FC) og jeg fått navnene på de fleste som kommer til å spille for dem:

Erik Thorstvedt, PL-ekspert (Manager)
Jørgen Klem, kommentator
Kasper Wikestad, kommentator
Jan-Henrik Børslid, programleder
Trevor Morley, PL-ekspert
Per-Jarle Heggelund, kommentator
Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør
Claus Lundekvam, PL-ekspert
Colin Hendry, special guest

Kampene vil spilles på fire kunstgressbaner (merket med nummer) og juniorturneringen vil spilles på naturgressbanen. Dommerne er booket inn samarbeid med Geir Andersen.
Her vil det være mange ringrever som har vært med i mange år.
Sekretariatet vil som vanlig styres av Arnfinn Danielsen og Øyvind Bråten.
Lagleder: Husk å innlevere lagets spilleliste til gutta i sekretariatet. Oslo Røde Kors Hjelpekorps vil ta godt vare på spillere som får en skade.

TV 2 vil ha et filmteam under turneringen. Reportasjen fra Supportercupen vil høyst sannsynlig sendes i sports-delen av TV nyhetene som starter kl. 21.00.

Kvelds-arrangementet for vil som nevnt holdes på The Scotsman (Karl Johans gate 17). www.scotsman.no
Vi har leid hovedpuben/kjellerpuben og de har et velkjent godt kjøkken. Så her kan du bestille middag og få godt drikke. Vi starter opp kl. 19.30 med et fotballforum. Da inviterer TV 2 til en debatt/spørsmål/svar/ om sitt Premier League produkt. Vi håper de fleste deltagerklubbene kan være på plass til å bli med denne seansen. Fra kl. 20.00 vil det bli premieutdeling på scenen. Deretter blir vår hovedgjest Colin Hendry invitert opp på scenen og det blir skikkelig fotballsnakk med Jan-Henrik Børslid/Erik Thorstvedt. Se fram til noen gode historier. Vi skal være ferdig med alt offisielt kl. 20.45. Da vil Champions League finalen mellom Barcelona v Juventus starte.

Aldersgrense:
Viktig: SBF og TV 2 håper alle deltagerklubbene stiller med så mange de kan på The Scotsman. Aldersgrensen på stedet er 23 år. Vi jobber med å få senket den til 20 år under vårt arrangement (19.30 til 23.00). Info om dette vil sendes ut på e-mail. Om det er noen supporterklubber som ikke ønsker/kan være med, så send en melding til turneringsleder Trond Fuhre.

Parkering av bil under Supportercupen: Det er begrenset med parkering på Nordre Åsen. Men det er godt med parkerings muligheter i gatene i nærområdet.

Det er veldig greit å benytte kollektivt til Nordre Åsen. Fra Oslo sentrum kan du ta trikkene 11 og 12 (Majorstuen til Kjelsås), gå av på holdeplassen Disen. Du kan ta buss 31 fra Oslo sentrum til Sinsenkrysset (10 min gange fra holdeplassen). T-banen: Fra sentrumstasjonene kan du ta linje 4 (Storo) og linje 6 (Ringen) til Storo T-bane. Gå over Storokrysset og følg Grefsenveien ca 250 meter på høyre side mot Kjelsås. Ta til høyre inn i gaten Lettvintveien. Du ser fotballanlegget i enden av gaten. Alle rutene tar fra 15 min til 20 min fra sentrum.
www.ruter.no

Om du kommer med bil: Kjør til Storokrysset (Ring 3) og ta opp mot Kjelsås (Grefsenveien). Ca 250 meter og sving inn i Lettvintveien. Du ser fotballanlegget i enden av gaten.

Vi håper alle får en super-dag og værgudene er med oss!

Ta kontakt om du har noen spørsmål.

Med vennlig hilsen

Trond Fuhre
Supportercupleder

Mobil: 482 370 59

Supportercupen 2015: SPILLEPLAN

Spørsmål om arrangementet kan stilles til turneringsleder Trond Fuhre. E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mvh
Styret i SBF

 

 

Sist redigertlørdag, 30 mai 2015 14:58